Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S
KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S

KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot, grafitově šedá KVL8470S

KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot KVL8470S Robot Chef XL Titanium z vás udělá mistry kuchyně Rádi vaříte a pečete? Doveďte své kulinářské umění k dokonalosti s novým kuchyňským robotem Ch... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KENWOOD
Kód / Model: KVL8470S

Popis

KENWOOD Chef XL Titanium Kuchyňský robot KVL8470S

Robot Chef XL Titanium z vás udělá mistry kuchyně
Rádi vaříte a pečete? Doveďte své kulinářské umění k dokonalosti s novým kuchyňským robotem Chef XL Titanium od značky Kenwood a ohromte rodinu a přátele delikátními pokrmy i moučníky. Robot Chef XL Titanium za vás do hladka rozmixuje suroviny, umele maso, vylisuje citrusy, naseká bylinky či ořechy, zpracuje jakákoli těsta a udělá mnoho další práce, která by vás stála spoustu času a námahy. Vy se tak můžete plně soustředit na to nejdůležitější, vlastní vaření a chuťovou harmonii pokrmů. Robot je navržený a zkonstruovaný tak, abyste s ním snadno a pokaždé dosáhli perfektních výsledků.

Práci vám zpříjemní pozvolný start otáček i velká mísa
Nový Chef XL Titanium je vybavený extra velkou nerezovou pracovní mísou o objemu 6,7 litru, tudíž se perfektně hodí pro rodinné vaření. Mísa má navíc na vnitřní straně odměrnou stupnici v litrech a šálcích, takže můžete suroviny odměřovat přímo do ní. Pracovní nádoba je vybavená také praktickými držadly pro pohodlnou manipulaci a snadno na ni nasunete nerozbitný tritanový kryt proti rozstřiku s extra velkým plnicím otvorem pro přidávání surovin.

Pozvolný start a postupný nárůst otáček v kombinaci s výkonným 1700W motorem vám poskytují maximální kontrolu nad zpracováním surovin. Měkký start redukuje rozstřik z mísy a výkonný motor s pokročilou funkcí přizpůsobení se zátěži vycítí, kdy je třeba snížit výkon a zamezit tak zadření motoru. Díky praktické páčce se rameno robotu zdvihá velmi snadno a bezpečnostní pojistka zajistí, že se robot okamžitě vypne, jakmile je rameno zdvižené.

S pěti metlami zvládnete dokonalá těsta, krémy i sníh
Pokud milujete pečení, zajásáte nad pěti speciálními metlami, kterými je kuchyňský robot Kenwood Chef XL Titanium vybavený. Unikátní K-metla obsáhne celou pracovní mísu a je perfektní pro smíchání suchých ingrediencí, drcení sušenek na korpusy nebo lehká koláčová a bábovková těsta. Balónová šlehací metla je speciálně tvarovaná tak, aby dodala šlehané směsi maximum vzduchu, takže je ideální na sníh z bílků, šlehačku, suflé či piškoty.

Na těžkou práci při zpracování chlebového těsta, kynutého těsta na knedlíky, pizzu či koláče použijte nerezový hnětací hák. A k dispozici vám jsou také dvě speciální cukrářské metly: flexi metla na krémy a metla pro jemné promísení surovin.

Mixujte, krouhejte, sekejte, lisujte, melte… Jak je libo
K bohaté výbavě robotu Chef XL Titanium patří skleněný ThermoResist mixér o objemu 1,6 litru, ve kterém můžete zpracovávat horké i ledové suroviny bez rizika poškození nádoby. Ve food processoru zase snadno nasekáte bylinky či ořechy a díky strouhacím diskům v něm můžete zpracovat i zeleninu či tvrdé sýry. Pro zpracování menších objemů se skvěle hodí skleněný mini chopper se 4 náhradními nádobkami.

Pokud zatoužíte po čerstvé šťávě z pomerančů či grepů, získáte ji během chviličky díky lisu na citrusy. A konečně kovový mlýnek na maso se 3 mlecími disky a nástavci na výrobu domácích uzenin vám umožní připravovat vždy čerstvou domácí sekanou, burgery nebo klobásky. Pomyslnou třešničkou na dortu je prémiová funkce osvětlení pracovní mísy, takže vždy máte nad přípravami naprostou kontrolu.

Kuchyňský robot Kenwood Chef XL Titanium
Nový Chef XL Titanium – nejvýkonnější robot na trhu s maximální výbavou v základním balení. Prémiová funkce osvětlení
pracovní mísy a precizní rychlost s pozvolným startem spolu se setem 5 metel činí z tohoto robota nepostradatelného pomocníka
pro všechny, kterým záleží na výsledku.

- extra vysoký výkon 1700 W
- 10letá záruka na motor
- osvětlení pracovní mísy se samostatným tlačítkem
- osvětlený ovladač rychlosti s tlačítkem start/stop
- variabilní rychlost s pozvolným startem s 6 stupni
- unikátní extra pomalá rychlost pro jemné zapracování surovin
- pulsní rychlost
- extra velký objem pracovní mísy 6,7 l
- 3 nerezové metly: pevná balonová šlehací metla, spirálový hnětací hák, K-metla
- 2 speciální cukrářské metly: flexi metla na krémy, metla pro jemné promísení
zdvih ramene pomocí páčky ergonomicky umístěné na straně robotu
- bezpečnostní pojistka zdviženého ramene - robot se automaticky vypne
- kryt proti rozstřiku z materiálu Tritan - lze ho nasadit a sejmout i když je robot zavřený
- barva grafitově šedá
- Široká základní výbava:
- Skleněný ThermoResist mixér o objemu 1,6 l
- food processor se sekacími noži a 6 strouhacími disky
- kovový mlýnek na maso se 3 mlecími disky a nástavci na domácí uzeniny
- lis na citrusy
- skleněný mini chopper se 4 náhradními nádobkami

Další parametry
- Funkce a příslušenství robota masomlýnek, mixér, hnětení, lis na citrusy, strouhání, krouhání, mísení, plnění uzenin, šlehání
- Planetární systém míchání: Ano
- Objem hlavní nádoby: 6.7 l
- Ovládání mechanické-knoflíkové
- Počet rychlostí: 6
- Pulzní spínač: Ano
- Příkon robota: 1700 W

Rozměry výrobku
- Šířka výrobku: 38 cm
- Výška výrobku: 35.6 cm
- Hloubka výrobku: 28.5 cm

Rozměry balení
- Šířka balení: 51.5 cm
- Výška balení: 48 cm
- Hloubka balení: 72 cm
- Hmotnost balení: 24.9 kg

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.