Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Rems kleště lisovací V 28, 570145
Rems kleště lisovací V 28, 570145

Rems kleště lisovací V 28, 570145

Rems lisovací kleště V 28, pro lisování mědi *LISOVACÍ KLEŠTĚ REMS Vysoce zatížitelné lisovací kleště / lisovací kroužky z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Lisovací obrysy REMS lisovacíc... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 570145

Popis

Rems lisovací kleště V 28, pro lisování mědi

*LISOVACÍ KLEŠTĚ REMS
Vysoce zatížitelné lisovací kleště / lisovací kroužky z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Lisovací obrysy REMS lisovacích leští / lisovacích kroužků jsou specifické pro daný systém a odpovídají lisovacím obrysům příslušných systémů s lisovanými tvarovkami. Díky tomu perfektní, bezpečné, systémově komfortní lisování. Lisovací čelisti lisovacích kleští / lisovacích kroužků s precizně vypracovaným a strojově přesně zaobleným lisovacím obrysem. Díky tomu významné nižší výrobní tolerance jako u jen litého lisovacího obrysu.
Pohon prostřednictvím všech radiálních lisů REMS (kromě REMS Mini-Press ACC) a vhodnými radiálními lisy jiných výrobců.

*ZPĚTNÉ DOSLEDOVÁNÍ PODLE EN 1775:2007
REMS lisovací kleště / kroužky s lisovacím obrysem M, V, SA, B, RN a UP mají vždy vytvořené specifické značení v lisovacím obrysu, které po ukončení lisovacího cyklu zanechá trvalý otisk přímo na lisované tvarovce. Toto umožňuje uživateli také po ukončení lisování zkontrolovat, jestli byly po vytvoření lisovaného spoje použité vhodné lisovací kleště.
Tímto zpětným dosledování splňuje REMS doporučené evropské normy EN 1775:2007 pro instalace lisovaných systémů na plyn.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.