Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
UV odolná maskovací páska 48 mm x 33 m
UV odolná maskovací páska 48 mm x 33 m

UV odolná maskovací páska 48 mm x 33 m

UV odolná maskovací páska 48 mm x 33 m Pro ochranu dřevěných a kovových povrchů při výrobě, montážích oken a dveří (před PUR pěnou) a při omítání. Široké uplatnění ve stavebnictví a v průmyslu (... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SILITĚS
Kód / Model: 1102s

Popis

UV odolná maskovací páska 48 mm x 33 m

Pro ochranu dřevěných a kovových povrchů při výrobě, montážích oken a dveří (před PUR pěnou) a při omítání. Široké uplatnění ve stavebnictví a v průmyslu (před potřísněním ploch nebo mechanickým poškozením) při lakýrnických, natěračských nebo malířských pracích. Odolná vůči tepelným změnám, barvám a rozpouštědlům. Přilnavá k většině materiálů. Pásku je nutno odstranit do 7 dnů po nalepení z důvodu zamezení ulpění lepidla na povrchu. Nosičem je měkčené drážkované PVC s UV filtrem, které je opatřeno speciálním souvislým lepivým pryžovým filmem pro profesionální použití. Celková tloušťka: 0,15 mm, pevnost proti přetrhnutí: 40 N / 25 mm, přilnavost na kov: 4 N / 25 mm. Tepelná odolnost pásky -20°C až +80°C. Aplikovat pásku je možné od +5°C.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.