Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Aquila 3B řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" 120270
REMS Aquila 3B řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" 120270

REMS Aquila 3B řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" 120270

REMS Aquila 3B řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" 120270 Řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" na skládacím 3-nohém podstavci. Průměr 10 – 165 mm, 1/8 – 6". REMS – na špičce technické... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 120270

Popis

REMS Aquila 3B řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" 120270

Řetězový upínací svěrák pro trubky do 6" na skládacím 3-nohém podstavci.

Průměr 10 – 165 mm, 1/8 – 6".

REMS – na špičce technického pokroku.
Vývoj není nikdy ukončen. Od svého založení v roce 1909 vyvíjí REMS výrobky pro opracování trubek, zejména pro instalatéry a topenáře. Nejdříve ruční nářadí, poté následovaly stroje a elektronářadí. Požadavek zakladatele firmy pana Christiana Fölla “REMS musí být lepší” byla stále měřítkem veškerého jednání. Dnes je REMS jedním z předních výrobců strojů a nářadí pro opracování trubek. Vývojoví inženýři REMS mají přesvědčivé, správný směr ukazující nápady, které usnadňují všední den instalatérů-profesionálů. Zohledňují všechny zásadní požadavky a využívají rozsáhlé praktické zkušenosti. Experti ze všech oborů podnikání se starají o to, aby každá možnost vylepšení byla zahrnuta do nového vývoje. Takto vznikají perfektní nástroje a nářadí pro tvrdé nasazení na staveništi. Výrobky REMS jsou na základě své pokrokové inovativní techniky a díky vysoké úrovni kvality používány na celém světě a vysoce ceněny. Z toho profituje obchodník i uživatel. Firmě REMS se prostřednictvím inovativních výrobků neustále daří držet na vrcholu technického pokroku. To podtrhuje mnoho tuzemských a zahraničních patentů.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.