Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002
REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002

REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002

REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002 REMS Eskimo Jednoduché, rychlé zmrazování nevyprázdněných potrubních vedení pomocí zmrazovacího média kysličníku uhličitého. Pro údržbu, opravy a rozšiřo... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 130002R

Popis

REMS Eskimo Set, zmrazovač trubek 130002

REMS Eskimo
Jednoduché, rychlé zmrazování nevyprázdněných potrubních vedení pomocí zmrazovacího média kysličníku uhličitého. Pro údržbu, opravy a rozšiřování potrubních systémů.

Zmrazovací médium
Zmrazovací médium s vysokým tepelným výkonem až -79 ° C. Nejedovatý. Nehořlavý. Snadno dostupný.

Konstrukce
Zmrazovací manžety naléhávající přímo k trubce a přívod zmrazovacího média přímo na trubku zaručuje exgtrémně krátkou zmrazovací dobu a nízkou spotřebu mrazícího média. Zmrazovat lze jednostranně i oboustranně, s přídavnými T-rozdělovači je možné připojit i další zmrazovací manžety.

Zmrazovací manžety
Jednoduché. V okamžiku namontované, bez speciálního nářadí. Obzvláště úzké, vysoce pružné a nezničitelné zmrazovací manžety z termoplastického elastomeru odolného proti chladu, pro práci i na úzkých místech a ve skulinách. Neztratitelné upínací šrouby.

Rukojeti s injektorem
Ergonomické rukojeti z umělé hmoty pro příjemnou práci. Nezlomitelný injektor (vstřikovací tryska) z mosazi. Rychlé a bezpečné připojení na zmrazovací manžety. Žádné nastavování, správné množství zmrazovacího média je vždy přiváděno automaticky.

Vysokotlaké hadice
Ohebné vysokotlaké hadice odolné proti zlomení a nárazu. Extra dlouhé pro velký pracovní rádius. Libovolně prodlužovatelné. Otočné převlečné matice na připojení k lahvi zamezující zamotání vysokotlakých hadic.

Rozsah dodávky
REMS Eskimo Set. Zmrazovač trubek pro zmrazovací médium kysličník uhličitý.
Pro ocelové, měděné, plastové a vrstvené trubky, průměr 1/8 – 2", průměr 10 – 60 mm.
Po 2 kusech zmrazovacích manžet v 10 různých velikostech pro celkový pracovní
rozsah, připojení na láhev s T-rozdělovačem, uzavírací matice, 2 rukojeti
s injektorem, 2 vysokotlaké hadice. V pevném kufru.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.