Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač trubek 131012
REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač trubek 131012 REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač trubek 131012 REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač trubek 131012

REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač trubek 131012

REMS Frigo 2 F-Zero – elektricky zmrazit místo vyprázdnit. Super rychle do 2". Vysoký tepelný výkon, např. 3" ocelovou trubku za pouhých 9 min*. Obzvláště úzké, patentované zmrazovací hlavy, v mž... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 131012

Popis

REMS Frigo 2 F-Zero – elektricky zmrazit místo vyprázdnit. Super rychle do 2". Vysoký tepelný výkon, např. 3" ocelovou trubku za pouhých 9 min*. Obzvláště úzké, patentované zmrazovací hlavy, v mžiku namontované. Zobrazení teploty LCD-digitálním teploměrem.
Výhoda systému:
Jen jeden zmrazovač trubek pro celý pracovní rozsah do 2". Zmrazovací hlavy z jednoho kusu pro hlavní pracovní rozsah O 1 – 1" resp. O 15 – 35 mm, nejsou nutné žádné redukční vložky. Podpora přenosu chladu jen prostřednictvím postřiku vodou. Vždy čisté zmrazovací hlavy, nejsou nutné žádné pasty/mazání.
Uzavřený oběh zmrazovacího média:
Elektrický zmrazovač s uzavřeným oběhem zmrazovacího média. Nepoškozuje životní prostředí. Použitelný kdekoli, i v uzavřených prostorách. Zmrazovací médium R-290. Vysoký tepelný výkon. Ideální i pro delší opravy.
Konstrukce:
Robustní, kompaktní. Obzvláště úzké zmrazovací hlavy a kolmo k trubce vedoucí hadice na zmrazovací médium umožňují pracovat i v úzkých místech a skulinách. Jednostranné a oboustranné zmrazování možné.
Zmrazovací agregát:
Velmi tichý chod. Zmrazovací agregát, 430 W, v pevném krytu z ocelového plechu s postranními větracími mřížkami pro optimální cirkulaci vzduchu. Nahoře se nacházející dobře přístupný, velký prostor pro hadice a příslušenství. Hmotnost jen 23 kg. Dobře přenosný.
Zmrazovací hlavy:
Obzvláště kompaktní zmrazovací hlavy s geometricky speciálně vytvořenými prohlubněmi pro nasazení na různé průměry trubek (Patent EP 1 108 944, Patent US 6,434,952). Výjimečně úzké, jen 50 mm široké. Použitelné kdekoli, i na úzkých místech. Všechny velikosti trubek od O 1–1" příp. O 15–35 mm lze zmrazovat s jednou zmrazovací hlavou. Zmrazovací vložky pro zbylý pracovní rozsah do
O 2", 60 mm. Upínací pásky s uzávěrem na bázi suchého zipu pro jednoduchou a rychlou montáž zmrazovacích hlav na trubku, bez nářadí.
Hadice na zmrazovací médium:
Ohebné, extra dlouhé hadice s chladivem z proti otěru odolného syntetického kaučuku pro velký pracovní rádius.
LCD-digitální teploměr:
LCD-digitální teploměr se svěrným držadlem, pro přesné zobrazení teploty přímo na zmrazovaných místech.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.