Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS white E77880111900B
RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS white E77880111900B RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS white E77880111900B

RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS white E77880111900B

Nastavovací profil BLNPS ke sprchovým koutům Blix Umožňuje nastavit (rozšířit) sprchový kout nebo dveře * provedení rámu: bílá * lakovaný/eloxovaný silnostěnný hliník * určen k rozšíření výrobk... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: E77880111900B

Popis

Nastavovací profil BLNPS ke sprchovým koutům Blix

Umožňuje nastavit (rozšířit) sprchový kout nebo dveře

* provedení rámu: bílá
* lakovaný/eloxovaný silnostěnný hliník
* určen k rozšíření výrobků řady Blix
* výška výrobku je 1900 mm

Nastavovací profil BLNPS rozšíří výrobek až o 20 mm. Sprchové kouty, dveře a pevné stěny Blix lze rozšířit až o 4 cm na každé straně.

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.