Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!!
VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!!

VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V 1285-29 BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU!!

Díky GARDENA zavlažovacímu ventilu 9 V Bluetooth® je zavlažování vaší zahrady automatické, bezdrátové, a proto extrémně pohodlné. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® je jednoduše ideální v případě,... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__1285-29_1

Popis

Díky GARDENA zavlažovacímu ventilu 9 V Bluetooth® je zavlažování vaší zahrady automatické, bezdrátové, a proto extrémně pohodlné. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® je jednoduše ideální v případě, že chcete automaticky ovládat svůj zavlažovací systém jako větší instalaci Sprinklersystému ve vaší zahradě, zejména v místech bez připojení k elektrické síti. Umožňuje to umístění ventilů na různých místech po zahradě. Jako praktické dálkové ovládání poslouží váš tablet nebo smartphone se systémem iOS nebo Android a nainstalovanou bezplatnou aplikací GARDENA Bluetooth®. Pokud je například vaše zavlažování zahrady rozděleno do různých oblastí, můžete jej nyní ovládat a řídit jednotlivě v okruhu 10 metrů a bez síťového připojení nebo kabelů díky připojení přes Bluetooth®. Plánovací asistent vám položí několik otázek a poté vám navrhne ideální kombinaci zavlažování. Vlastní plán zavlažování, kdy jsou vaše rostliny zásobovány vodou, můžete upravit podle šesti rozvrhů nastavení času zahájení, doby zavlažování nebo konkrétních dnů v týdnu. V případě potřeby můžete dokonce nastavit dešťovou přestávku. Zajistíte tím, aby vaše zahrada nebyla během deštivého týdne zbytečně zavlažována. Prospěje to nejen vašim rostlinám, ale také ušetříte vodu. Ovládací prvek má jasně viditelné tlačítko, pomocí kterého můžete zavlažování ručně spustit a zastavit. Požadovanou dobu zavlažování lze nastavit v aplikaci GARDENA Bluetooth®. Navíc je možné připojit samostatně dostupné GARDENA čidlo půdní vlhkosti pro úsporné zavlažování podle aktuální vlhkosti půdy. Ventil je opatřen vnitřním závitem 1" pro snadnou instalaci na samostatně dostupný box na ventily. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® vyžaduje 9 V alkalickou baterii, která zajistí spolehlivý provoz po dobu nejméně jedné zahradní sezóny; provoz je bezdrátový a zcela nezávislý na napájení. Konstrukce ventilu je optimalizována pro minimální ztráty tlaku vody. Řídicí jednotka Bluetooth® nabízí praktické LED, které vás informují o připojení Bluetooth®, stavu baterie a aktuálním stavu zavlažování.

Parametry:
• Zdroj energie: 1x 9 V alkalická baterie (není součástí balení), vydrží přibližně 1 rok provozu
• Provozní tlak: 0,5–12 bar
• Počet plánů zavlažování (start, délka trvání, intervaly): 6
• Začátek zavlažování: Nastavitelný čas na plán Nastavitelný čas na plán
• Doba trvání zavlažování: 1 min–10 h na plán
• Frekvence zavlažování: Dny v týdnu na plán
• Možnost použití s Čidlo půdní vlhkosti, č. v. 1867

Obsah balení:
• Zavlažovací ventil 9 V
• Řídící jednotka 9 V Bluetooth®

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.