Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649
ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649 ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649

ROLTECHNIK Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi HOUSTON NEO/900 brillant/matt glass N0649

Sprchový kout s výplní ze 4 mm bezpečnostního skla v matném provedení dodá vaší koupelně moderní vzhled. Posuvné dveře s elegantními madly a celorámové provedení koutu s nosnými profily v povrcho... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: N0649

Popis

Sprchový kout s výplní ze 4 mm bezpečnostního skla v matném provedení dodá vaší koupelně moderní vzhled. Posuvné dveře s elegantními madly a celorámové provedení koutu s nosnými profily v povrchové úpravě Brillant dobře ladí s každou barevnou variací. Pro snadnou údržbu je tento kout vybaven spodními odklápěcími pojezdy.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE:
• Výška koutu (h): 1900 mm
• Instalační rozměr: 880-900 mm
• Vstupní otvor: 5500 mm
• Materiál výplně: bezpečnostní sklo
• Výplň: matt glass
• Typ profilu: brillant
• Materiál profilu: hliník
• Síla skla: 4 mm
• Rádius: R550

Čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi. To je sprchový kout HOUSTON NEO ze série SANIPRO LINE. Tento kout zkrášlí tradiční i moderní koupelnu a bonusem je velmi příjemná cena.

Prvotřídní hliníkové profily v provedení Brillant zajišťují stabilitu a kvalitní ložiskové pojezdy dbají na bezproblémové otevírání dvoudílných dveří. Elegantní madla dokonale ladí s hliníkovými profily díky stejnému barevnému provedení (Brillant). Celorámové provedení zajišťuje stabilitu a maximální těsnost sprchového koutu. Těsnost zajišťuje také inovativní magnetické těsnění.

Potěšíme ty z Vás, kdo mají rádi soukromí při svém očistném rituálu. Dveře sprchového koutu jsou vybaveny matným bezpečnostním sklem Matt Glass a tak se můžete bez ostychu sprchovat i když Vás v koupelně někdo vyruší.

Mysleli jsme na Vás i v ohledu snadné údržby a proto jsme sprchový kout HOUSTON NEO vybavili odklápěcími spodními pojezdy. Dveře lze odklopit velmi jednoduše. Jak můžete vidět na obrázku, na pojezdech se nachází šedá krytka s "čudlíkem". Čudlík ztlačíte směrem dolů a následně dveře už jen odklopíte od lišty. Je nutné oba dva čudlíky ztlačit najednou, abyste sklo mohli bez problému odklopit. Po vyčištění pojezdy jen nacvaknete zpět do lišty.

Sprchový kout HOUSTON NEO se pyšní, jak je výše zmíněno, výplní skel v provedení Matt Glass. Tato výplň má mřížkovou úpravu, díky čemuž je sklo zvenku hrubé a způsobuje horší průhlednost. Zevnitř je však hladké a pro snazší údržbu doporučujeme zakoupit sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.
Rolshield complete care

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na své sprchové dveře nanesete vrstvu Rolshield na bázi nanotechnologie, která zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Zajistíte si tak obdobnou povrchovou úpravu, jakou disponují sprchové kouty vyšších řad.

Pokud vyžadujete bezbariérový vstup do sprchového koutu, lze ho zajistit instalací přímo na podlahu. Chcete-li vzhled koutu ozvláštnit, můžete toho docílit výběrem hluboké vaničky. Vybírat však můžete také z široké nabídky nízkých vaniček. Nabízíme např. akrylátové, samonosné či vaničky z litého mramoru.

Pro zamezení padání sprchových přípravků doporučujeme namontovat do sprchového koutu závěsnou polici SHELF UNI. Zároveň skvěle doplní vzhled sprchového koutu.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.