Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá
POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá

POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá

POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá Rozměr: 1700 x 720 mm Objem: 235 l Provedení: bílá lesk Materiál: litý mramor Samostatně stojící vana v prostoru koupelny, která se... Zobrazit celý popis »


Výrobce: POLYSAN
Kód / Model: 10613

Popis

POLYSAN Herhis volně stojící vana 170 x 72 litý mramor, bílá

Rozměr: 1700 x 720 mm
Objem: 235 l
Provedení: bílá lesk
Materiál: litý mramor

Samostatně stojící vana v prostoru koupelny, která se neobezdívá, nezazdívá ani neobkládá.

LITÝ MRAMOR
Litý mramor je nadčasový materiál, který díky svým vlastnostem zaručuje výrobku dlouhou životnost a vysokou odolnost. Po zkušenostech v mnoha odvětvích byl litý mramor řazen na první místo před materiály z nichž se sprchové vaničky vyráběly. Dnes většina výrobců opodstatněně přechází z akrylátových vaniček na vaničky z litého mramoru. Umyvadla, vany a vaničky z litého mramoru se vyrábějí podle nejpřísnějších norem respektujících ochranu životního prostředí a jsou zařazeny do třídy výrobků z kamene.
Jsou vyrobeny odléváním směsi práškového minerálu a polymerových pryskyřic. Jednotného odstínu vaničky a panelu je dosaženo vysoce kvalitní ochrannou vrstvou GELCOAT, která je barevně stálá a odolná proti nárazu.

ÚDRŽBA LITÉHO MRAMORU
Čistění výrobků z litého mramoru lze provádět běžnými kapalnými čistícími
prostředky. K poškození povrchu však může dojít při použití abrazivních čistících přípravků, které obsahují písek a látky podobného charakteru.
Nevystavujte litý mramor působení kyselin, čpavku, chlóru, čističe odpadu
ani barviv na vlasy. Čištění provádějte výhradně měkkým hadříkem.

OPRAVA LITÉHO MRAMORU
Drobné škrábance je možné přeleštit pastou používanou na karosérie
automobilů. Pro případ většího rozsahu poškození slouží opravná sada REPAIR SET(420 Kč / 19 EUR), s níž vyplníte místa hlubších rýh nebo dokonce nahradíte odštípnutý roh.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.