Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAMSON SUPER GLUE gel sekundové lepidlo 3 g
SAMSON SUPER GLUE gel sekundové lepidlo 3 g

SAMSON SUPER GLUE gel sekundové lepidlo 3 g

SAMSON SUPER GLUE gel sekundové lepidlo 3 g Nanášejte jen na jednu plochu, ne více než kapku na cca. 2,5 cm2. Přitiskněte k sobě a přidržujte po dobu deseti sekund nebo do úplného slepení. Pozor... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 1582

Popis

SAMSON SUPER GLUE gel sekundové lepidlo 3 g

Nanášejte jen na jednu plochu, ne více než kapku na cca. 2,5 cm2. Přitiskněte k sobě a přidržujte po dobu deseti sekund nebo do úplného slepení. Pozor: Udržujte konec tuby čistý, hadříkem nebo ubrouskem odstraňtě lepidlo též z prstů. Skladujte v chladu a suchu. Varování: Kaynoakrylát! Nebezpečí. Okamžitě se přilepí na kůži nebo na oči. Uchovávejte mimo dosah dětí. Obsahuje: ethylkyanoakrylát 90%. Obal tuby odevzdávejte ve sběrně nebezpečného odpadu!

Upozornění: Okamžitě slepuje kůži a oči. Uchovávejte mimo dosah dětí. Dráždí oči, dýchací orgány a kůži. Nevdechujte páry. Zamezte styku s kůží a očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.

Použití: na hladké, čisté a suché povrchy:
- kov
- keramika
- plasty
- dřevo
- guma
- papír
- kůže

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.