Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041
SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041 SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041 SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041 SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041

SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041

SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041 JAK FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATERIE? Termostatická baterie je již z výroby nastavena na teplotu vody 38°C. Po puštění vody otočení... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: SET041

Popis

SAPHO ANTEA sprchový sloup s termostatickou baterií, chrom SET041

JAK FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATERIE?
Termostatická baterie je již z výroby nastavena na teplotu vody 38°C. Po puštění vody otočením páky na těle baterie doleva Vám tedy poteče voda o teplotě 38°C. Pokud budete chtít mít vodu chladnější, stačí otočit rukojetí směrem vpravo. Pokud budete chtít mít vodu teplejší, je třeba zmáčknout bezpečnostní pojistku na rukojeti a potom otočit směrem vlevo. Průtok vody regulujete pákou umístěnou na těle baterie. To zda Vám voda poteče z hlavové nebo ruční sprchy si volíte pomocí přepínače umístěného na sloupu.

Sprchový sloup s termostatickou baterií, rozteč přívodů 150 mm.
Přepínač ruční/hlavová sprcha umístěný na sloupu.
Výška: 1100-1400 mm.
Průměr hlavové sprchy 200 mm.
Ruční sprcha Retro.
Bezpečný systém proti opaření.
Materiál: mosaz.
Povrchová úprava: chrom.

Vodovodní baterie ANTEA Vás vrátí o několik desítek let zpět a v retro stylu si můžete vybavit celou koupelnu počínaje bateriemi, pokračuje přes koupelnové doplňky a keramiku, až po retro vanu do prostoru. Sprchový sloup ANTEA s termostatickou baterií má bezpečnostní pojistku proti opaření.


ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.