Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK OVO-B II-OPAL Sedátko B8F0000052
RAVAK OVO-B II-OPAL Sedátko B8F0000052 RAVAK OVO-B II-OPAL Sedátko B8F0000052 RAVAK OVO-B II-OPAL Sedátko B8F0000052 RAVAK OVO-B II-OPAL Sedátko B8F0000052

RAVAK OVO-B II-OPAL Sedátko B8F0000052

Oblíbené sprchové sedátko Ovo B II prošlo inovací upínací desky, která má nyní příjemně zaoblené rohy. Díky kvalitní nerezové konstrukci, kterou také nabízíme v černém provedení, vám sedátko opra... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: B8F0000052

Popis

Oblíbené sprchové sedátko Ovo B II prošlo inovací upínací desky, která má nyní příjemně zaoblené rohy. Díky kvalitní nerezové konstrukci, kterou také nabízíme v černém provedení, vám sedátko opravdu vydrží. Plastový sedák lze zvolit v provedení Clear, Opal nebo Orange. Je vhodné do sprchového koutu, ale uplatní se i jinde v interiéru i exteriéru.

  • barevné provedení konstrukce: nerez
  • barevné provedení sedáku: Opal - průsvitně bílá
  • rozměry: 36 x 36 cm
  • nosnost: 150 kg
  • použití: koupelny, interiér, exteriér
  • doporučená velikost sprchového prostoru: min. 90 x 90 cm
  • doporučená výška umístění od podlahy: 45 cm

Sedátko Ovo B II je vhodné instalovat do sprchových prostor od rozměru 90x90 cm. Nosnost 150 kg garantujeme při dodržení podmínek montáže dle montážního návodu.


Všude, kde se židle nevejde
Posaďte se a sprchování se stane ještě příjemnější. Sprchová sedátka jsou bezpečná, nezničitelná, mají vysokou nosnost a při sklopení zaberou pouhých 10 cm od zdi.
Konstrukci sprchových sedadel vyrábíme z masivní nerezové oceli. Dále ji povrchově upravujeme bílou nebo černou barvou nebo necháváme vyniknout její luxusní kovový charakter. Sedátko ke konstrukci pevně upínají zapuštěné kovové čepy. Dále tak umocňují stabilitu výrobku a dodávají sedátkům typický designový detail. Celý výrobek ručně montujeme dohromady pro dosažení dokonalého výsledku.
Konstrukce je navržena a precizně zpracována tak, aby poskytla nosnost 150 kg.

Sedátka Chrome navrhl designér Kryštof Nosál tak, aby designem ladila s konceptem Chrome, který zahrnuje vybavení pro celou koupelnu včetně doplňků.
Příjemně oblý model OVO P má vakuově tvarovaný sedák z vysoce odolného plastu, při kterém ručně opracováváme hrany tak, aby poskytoval příjemnou oporu při sezení.
Tvar sedátka OVO B navržený designérem Kryštofem Nosálem vyřezáváme laserem a speciální modelování hran mu dodává moderní švih. Sedátka Ovo B Decor se hodí všude tam, kde se židle nevejde.
Sklopná sedátka lze opakovaně odmontovat a namontovat, díky jejich dlouhodobé životnosti se tak stanou společníkem pro každé vaše bydlení.
Na sedátka Chrome a inovovaná sedátka OVO II poskytujeme záruku 10 let!

Robustní a přesto skladná
Unesou až 150 kg a jejich pevná nerezová konstrukce obstojí v interiéru i v exteriéru. Dají se přiklopit těsně ke stěně tak, že zabírají pouhých 10 cm.

Kdykoli použitelná
Sedátka lze domontovat kdykoli i do hotového sprchového koutu či do chodeb, síní, výtahů či na balkon.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.