Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hansgrohe FOCUS E Páková kuchyňská armatura, chrom 31780000
Hansgrohe FOCUS E Páková kuchyňská armatura, chrom 31780000 Hansgrohe FOCUS E Páková kuchyňská armatura, chrom 31780000

Hansgrohe FOCUS E Páková kuchyňská armatura, chrom 31780000

Hansgrohe FOCUS E Páková kuchyňská armatura, chrom 31780000 - čistící funkce QuickClean - keramická kartuše, upevnění páky Boltic - otočný výtok 360° Baterie FOCUS značky HANSGROHE nabízejí vys... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HANSGROHE
Kód / Model: 31780000

Popis

Hansgrohe FOCUS E Páková kuchyňská armatura, chrom 31780000

- čistící funkce QuickClean
- keramická kartuše, upevnění páky Boltic
- otočný výtok 360°

Baterie FOCUS značky HANSGROHE nabízejí vysokou úroveň komfortu pro každodenní používání: otočný výtok baterie FOCUS 240 dává uživateli u umyvadla velkou volnost a baterie FOCUS 190 nabízí výraznou flexibilitu pro běžné užívání. Rozjasněte koupelnu pro hosty pomocí nenápadných modelů, jako je FOCUS 70. Baterie FOCUS jsou elegantní a harmonicky splynou s jakýmkoli prostředím. Značka HANSGROHE Vám v koupelně vytvoří prostor.
Výška? Design? Funkce? Značka HANSGROHE uspokojí i ty nejrozporuplnější požadavky a vždy má po ruce pohotové řešení.
Zóna ComfortZone znamená: spoustu místa na umyvadle. Dosáhneme ho pomocí výšky baterie, tj. prostoru mezi výtokem a umyvadlem. A naši zákazníci si ho mohou nastavit přesně na míru, aby odpovídal jejich osobním požadavkům. Prohlédněte si nový sortiment baterií Metris, Talis a FOCUS a jeho osvěžující praktické modely. Linie FOCUS nese produkty ve dvou stylových provedeních zn. HANSGROHE: E2 (elegance, ladnost) a S (styl, minimalismus).

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.