Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem
POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem

POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem

POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu. Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného skl... Zobrazit celý popis »


Výrobce: POLYSAN
Kód / Model: 56411

Popis

POLYSAN Sprchová vanička SONATA R55 80 čtvrtkruhová s podstavcem

Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu. Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem. Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný. O robustní konstrukci vypovídá hmotnost vaničky (od 11 do 17 kg).

SONATA R55 80 čtvrtkruhová vanička
- s podstavcem (nožičkami)
- rozměry: 80 x 80 x 4 cm
- radius: R55
- barva: bílá
- materiál: akrylát

ODPADNÍ SIFON NENÍ SOUČÁSTÍ

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.