Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Elektrokolo Loren 26" Grafitová černá 635060
G21 Elektrokolo Loren 26" Grafitová černá 635060 G21 Elektrokolo Loren 26" Grafitová černá 635060 G21 Elektrokolo Loren 26" Grafitová černá 635060 G21 Elektrokolo Loren 26" Grafitová černá 635060

G21 Elektrokolo Loren 26" Grafitová černá 635060

Městské elektrokolo G21 Loren s 6stupňovou přehazovačkou Shimano je vybaveno kotoučovými brzdami a na jedno nabití vás doveze až 40 km. Bytelný rám, vynikající zpracování a naprostá spolehlivost ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 635060

Popis

Městské elektrokolo G21 Loren s 6stupňovou přehazovačkou Shimano je vybaveno kotoučovými brzdami a na jedno nabití vás doveze až 40 km. Bytelný rám, vynikající zpracování a naprostá spolehlivost dělají z elektrokola G21 Loren perfektního parťáka na cestách.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI MĚSTSKÉHO KOLA G21 LOREN
Výkonná baterie s kapacitou 345 Wh je umístěna v hliníkovém rámu. Výhodou takto umístěné baterie je lepší vyváženost kola, což se samozřejmě pozitivně projevuje na jízdních vlastnostech. Umístění motoru v zadním náboji elektrokola zajišťuje vyšší výkon a delší dojezd. Díky nainstalovanému nosiči můžete na elektrokole snadno přepravit i menší zavazadlo. Precizní zpracování a vysoce kvalitní prvky, jako například 6stupňové převody Shimano nebo spolehlivé kotoučové brzdy, dělají z městského elektrokola Loren jedničku ve své cenové kategorii.

PROČ SI POŘÍDIT ELEKTROKOLO PRO MĚSTSKÝ PROVOZ?
Nevěřte mýtům, elektrokola rozhodně nejsou jen dopravním prostředkem pro seniory. Naopak! Kolo G21 Loren na baterie vám dá mnohem větší požitek z jízdy, do zaměstnání nebo do školy či na nákup vás doveze bez únavy. Využijte elektrokolo pro denní dojíždění za prací. Na rozdíl od kolegů s koly bez elektromotoru dorazíte vy na ranní poradu fit a upravení. Po práci si zajeďte na výlet nebo na nákup, s Loren vás čekají aktivnější a příjemnější dny.

3 REŽIMY VYUŽITÍ ENERGIE KE ŠLAPÁNÍ
Na elektrokole Loren můžete jet buď bez zapojení baterie nebo ji využijte jako přídavnou energii při jízdě. Pedal Assist má tři režimy, mezi kterými snadno přepínáte ovladačem, umístěným na řídítkách.

KOLO V PLNÉ VÝBAVĚ
Městské elektrokolo G21 Loren dostanete v kompletní výbavě. S plnohodnotnými blatníky, odrazkami i světlem. Na rozdíl od jiných jízdních kol a elektrokol tak k městskému elektrokolu Loren nemusíte dokupovat žádné další příslušenství.

V ČEM JE VÝHODNĚJŠÍ KONSTRUKCE ELEKTROKOLA LOREN OPROTI JINÝM MODELŮM

Při výběru elektrokola se řídíte několika kritérii, z nichž nejdůležitějšími jsou poměr ceny a kvality, vyváženost kola a vysoký výkon.

Kvalita i cena elektrokola G21 Loren jsou vynikající. Vyváženost kola ovlivňuje umístění baterie. Nejlepší jízdní vlastnosti dosahují kola s baterií v rámu. Městské elektrokolo Loren má tak nejen vynikající jízdní vlastnosti, ale i sportovně-elegantní vzhled.

Požitek z jízdy ovlivňuje umístění motoru. Některá kola se osazují motorem v předním náboji, ale pak je nutné umístit kvůli vyváženosti baterii na nosič. Mnohem lepší je umístění motoru do náboje zadního kola, právě tak, jako to má elektrokolo G21 Loren. Zvýší se tím jak výkon, tak i zrychlení.

VÝHODY ELEKTROKOLA G21 LOREN
- Poctivé zpracování, kvalitní materiál
- Přehazovačka Shimano, kotoučové brzdy
- Kompletní příslušenství - nosič, blatníky, odrazky, světlo
- Umístění motoru v zadním náboji
- Umístění baterie v rámu
- Dojezd až 40 km
- Nosnost 110 kg
- Pro městský provoz i cyklotrasy

SPECIFIKACE:
- Velikost kol: 26"
- Maximální výkon: 250 W
- Baterie: 36V lithiová 345 Wh
- Doba nabíjení: 4-6 hodin
- Maximální rychlost: 25km/h
- Maximální nosnost: 110 kg
- Dojezdová vzdálenost na jedno nabití: 30 až 40 km
- Přehazovačka: Shimano, 6 rychlostních stupňů
- Brzdy: přední a zadní kotoučová
- Barevné provedení: graphite black (grafitově černá)
- Rozměry balení: 1380 x 240 x 770 mm
- Váha bez baterie: 24 kg
- Váha s baterií: 27 kg


ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.