Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard MELANGE armatura termostatická podomítková chrom A4721AA
IDEAL Standard MELANGE armatura termostatická podomítková chrom A4721AA IDEAL Standard MELANGE armatura termostatická podomítková chrom A4721AA

IDEAL Standard MELANGE armatura termostatická podomítková chrom A4721AA

IDEAL Standard MELANGE armatura termostatická podomítková chrom A4721AA Armatura termostatická podomítková, díl II pro konečnou montáž. Provedení: chrom MELANGE Vyvážené linie a zaoblené tvary ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: IDEAL STANDARD
Kód / Model: A4721AA

Popis

IDEAL Standard MELANGE armatura termostatická podomítková chrom A4721AA

Armatura termostatická podomítková, díl II pro konečnou montáž.
Provedení: chrom

MELANGE
Vyvážené linie a zaoblené tvary charakteristické pro armatury MELANGE poskytnou Vaší koupelně originální osobitost a zároveň také střídmost. Tato kolekce harmonicky vyhoví každému stylu koupelny a díky širokému výběru modelů si budete moci zvolit to, co se nejlépe hodí ke tvarům Vašeho umyvadla, sprchy a vany. Armatury MELANGE dodají každé koupelně nový a nezaměnitelný styl. Čtyři různá řešení Vám umožní dát Vašemu umyvadlu co nejlepší volbu. S omezovačem teploty vody a ECO funkcí je možné ovládat množství vody a teplotu tak, abyste získali maximální úsporu i bezpečnost. Vnitřní plocha nového typu flexibilních hadic NEOPLEX®SPX (Soft PEX) je dokonale hladká, proto nedochází k usazování bakterií uvnitř hadice, a je vyrobena z materiálu, který nezmění chuť ani vůni vody. Termostatické armatury jsou vybaveny regulačním ovládáním, které udrží stálou teplotu průtoku vody. Kromě toho Vás inovační systém těla armatury Cool Body a bezpečnostní tlačítko s omezovačem teploty na 40 °C ochrání proti opaření horkou vodou.

Ideal Standard
Výrobky z dílny společnosti Ideal Standard udivují už po mnoho desetiletí zákazníky na celém světě nezapomenutelným spojením špičkového designu s prvotřídní jakostí materiálů i dílenského zpracování. Luxus, kvalita, komfort - to je základní trojhvězdí hodnot, díky nimž se výrobky Ideal Standard stávají volbou číslo jedna v soukromé i komerční sféře, o čemž mimo jiné svědčí i stále se rozrůstající seznam kladných referencí, zahrnující např. sítě i těch nejexlkluzivnějších hotelových zařízení. Široké produktové porfolio Ideal Standard zahrnuje vedle špičkových akrylátových van (včetně vířivých) také keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kouty, bohatou nabídku sanitární keramiky a konečně i interiérové armatury. Do Vaší koupelny jen to nejlepší...

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.