Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NOVASERVIS AQUASAVE sprchová termostatická baterie, 150 mm, chrom 2862/1,0
NOVASERVIS AQUASAVE sprchová termostatická baterie, 150 mm, chrom 2862/1,0 NOVASERVIS AQUASAVE sprchová termostatická baterie, 150 mm, chrom 2862/1,0

NOVASERVIS AQUASAVE sprchová termostatická baterie, 150 mm, chrom 2862/1,0

NOVASERVIS AQUASAVE sprchová termostatická baterie, 150 mm, chrom 2862/1,0 Typ:nástěnná Rozteč baterie:150 mm Typ kartuše:termostatická S dolním a horním vývodem. Řadě špičkových termostatickýc... Zobrazit celý popis »


Výrobce: NOVASERVIS
Kód / Model: 2862/1,0

Popis

NOVASERVIS AQUASAVE sprchová termostatická baterie, 150 mm, chrom 2862/1,0

Typ:nástěnná
Rozteč baterie:150 mm
Typ kartuše:termostatická
S dolním a horním vývodem.

Řadě špičkových termostatických armatur Novaservis AQUASAVE vévodí moderní přímočarý design, dávající vyniknout čistým chromovaným plochám. Vedle toho jsou baterie AQUASAVE charakteristické ovládáním teploty v levé rukojeti, následkem čehož se jejich povrch méně zahřívá.

Tytam jsou časy, kdy nezbylo než se v oblasti vodovodních baterií spokojit s omezenou nabídkou několika málo mechanicky ovládaných typů. Naštěstí... Nová doba a náročný zákazník si žádají moderní řešení. Termostatické baterie Novaservis Vám v několika designových proměnách poskytnou komfort, o kterém jste si dříve mohli nechat pouze zdát. Snadná a bezpečná regulace teploty vody, až puntičkářsky precizní provedení, kvalita použitých materiálů a provozní spolehlivost činí z termostatických armatur Novaservis jedinečnou příležitost i pro ty, kteří by se dříve k nákupu termostatické baterie neodhodlali.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.