Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Grilovací nářadí Box na uzení nerezový 635408
G21 Grilovací nářadí Box na uzení nerezový 635408 G21 Grilovací nářadí Box na uzení nerezový 635408 G21 Grilovací nářadí Box na uzení nerezový 635408

G21 Grilovací nářadí Box na uzení nerezový 635408

Chcete si dopřát ještě lepší chuť grilovaných specialit? Máte plynový gril a chybí vám to kouřové aroma, typické pro g... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 635408

Popis

Chcete si dopřát ještě lepší chuť grilovaných specialit? Máte plynový gril a chybí vám to kouřové aroma, typické pro grilování na dřevěném uhlí? Nebo chcete překvapit své hosty jedinečným chuťovým zážitkem? Tato malá, na první pohled nenápadná „kovová krabička s dírkami” vás dostane na vyšší úroveň grilování, přímo mezi mistry grilu.

Jaké výhody přináší grilování s boxem na uzení G21?
Důmyslně řešená nerezová krabička s víkem se po naplnění dřevěnými lupínky nebo štěpkami zavře a vloží mezi hořáky plynového grilu, případně na rošt grilu na dřevěné uhlí nebo grilu elektrického.

Po zavření víka grilu a zahřátí grilu se z namočených dřevěných lupínků začne uvolňovat kouř, který naplní grilovací prostor a grilované maso, ryby nebo další speciality získají jedinečné kouřové aroma. G21 box na uzení se skvěle hodí i pro douzování sýrů, ovoce a zeleniny na grilu.

Nerezový box G21 pro získání kouřového aroma při grilování.

Provedení grilovacího nářadí – boxu G21 na uzení
G21 box na uzení s víkem je pevný a stabilní i při vysoké teplotě uvnitř grilu. Vyrobili jsme jej z nerezu a opatřili otvory ve spodní stěně i ve víku. Díky těmto průduchům se kouř uvolňuje ven z boxu a plní vnitřní prostor grilu.

Udící box G21 je při rozměrech 23 x 9 cm a výšce 4 cm kompaktní a mezi hořáky plynového grilu či na rošt grilu na dřevěné uhlí nebo grilu elektrického jej tak snadno umístíte.

Víko grilu nechejte po celou dobu grilování s udícím boxem zavřené, aby kouř mohl cirkulovat uvnitř.

Tipy pro maximální využití udícího boxu G21
Namáčet nebo nenamáčet? Před použitím doporučujeme dřevěné lupínky nebo štěpky namočit, aby vznikal kouř a štěpky neshořely. Po namočení z dřevěných štěpků důkladně vymačkejte tekutinu, příliš mokré třísky a lupínky by se místo kouření jen napařovaly.

Chuť grilovaného masa či jiných dobrot a kouřová vůně by se měly navzájem sladit. Využijte grilovací kouřový box naplno a vložte do něj štěpky z různých druhů dřeva podle toho, co právě grilujete.
Pohrát si můžete i s tekutinou, do které dřevěné odřezky, štěpky nebo lupínky namáčíte – citronová šťáva dodá vynikající kouřové aroma rybám, mořským plodům nebo bílému masu, vyzkoušet můžete i jablečnou nebo ananasovou šťávu a výtečné je také aroma z kouře dřevěných lupínků, namočených v pivu nebo lehkém víně.

Čím box naplnit?
Při volbě dřevěných štěpek, lupínků nebo odřezků do boxu na uzení G21 máte velký prostor k experimentování a objevování. Vyzkoušejte různé typy dřeva, škála chutí je neuvěřitelná. Dřevěné lupínky nebo štěpky z ořešáku se hodí k hovězímu i vepřovému masu. Kouř z ořechových štěpků je silný a velmi aromatický.

Dřevo z jabloně je ideální pro vepřové maso a drůbež, jeho kouřové aroma je jemné a nasládlé.

Třešňové dřevo je skvělé a univerzální, vhodné pro vepřové, hovězí, drůbeží i zvěřinu. Sladká a jemná chuť, která se dobře mísí s jinými dřevinami.

Olšové štěpky nebo lupínky jsou ideální k rybám a drůbežímu masu. Jejich kouř je jemný a masu dodá nasládlé aroma.

Hlavní přednosti grilovacího boxu na uzení G21
• odolné provedení z nerezového plechu
• snadná údržba
• kompaktní provedení s chytře umístěnými průduchy a víkem
• univerzální použití pro plynové a elektrické grily i grily na dřevěné uhlí

Specifikace
• Materiál: nerezová ocel
• Tloušťka plechu: 0,5 mm
• Rozměry (Š x V x H): 23 x 4 x 9,5 cm
• Hmotnost: 0,28 kg

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.