Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá
SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá

SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá

SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá Umyvadla z litého mramoru se stávají stále oblíbenějším výrobkem. Výhodou řady umyvadel ORINOKO oproti podobným výrobkům je možnost zavěšení na ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: OR070

Popis

SAPHO ORINOKO umyvadlo 70x42cm, litý mramor, bílá

Umyvadla z litého mramoru se stávají stále oblíbenějším výrobkem. Výhodou řady umyvadel ORINOKO oproti podobným výrobkům je možnost zavěšení na stěnu bez použití podpěrných konzolí. Mimo zavěšení na stěnu je lze postavit na skleněnou, kamennou nebo dřevěnou desku, na výklenek obložený obklady či mozaikou.
Litý mramor je moderní kompaktní materiál ze speciální směsi, jejímiž hlavními složkami jsou přírodní mletý vápenec a epoxidová pryskyřice. Litý mramor se vyznačuje dokonale hladkým a rovným povrchem, který si udržuje teplotu okolí. Z hlediska pružnosti umyvadla vykazují lepší vlastnosti než keramika z důvodů nižší teploty vyzrávání, kde se keramika při vypalování stává velmi křehkou. Díky jejich hladkému povrchu se velmi dobře zbavují nečistot.


Umyvadlo z litého mramoru s integrovaným přepadem a otvorem pro baterii
Rozměry: 70x10x42 cm (ŠxVxH)
Možnosti instalace:
- zavěšení na zeď
- postavení na desku

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.