Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BALLETTO baterie umyvadlová stojánková, na studenou vodu, horní ramínko J 85040
BALLETTO baterie umyvadlová stojánková, na studenou vodu, horní ramínko J 85040 BALLETTO baterie umyvadlová stojánková, na studenou vodu, horní ramínko J 85040

BALLETTO baterie umyvadlová stojánková, na studenou vodu, horní ramínko J 85040

BALLETTO baterie umyvadlová stojánková, na studenou vodu, horní ramínko J 85040Nestárnoucí design, leštěná úprava chromu, široký výběr příslušenství, dlouhá životnost a spolehlivost jsou důvody, ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: EXTOL
Kód / Model: 85040

Popis

BALLETTO baterie umyvadlová stojánková, na studenou vodu, horní ramínko J 85040

Nestárnoucí design, leštěná úprava chromu, široký výběr příslušenství, dlouhá životnost a spolehlivost jsou důvody, proč baterie BALLETTO v mnohém překračují střední kategorii, do níž se svou příznivou cenou řadí.

Srdcem každé kohoutkové baterie Balletto je kvalitní keramický ventil, který díky speciální konstrukci umožňuje dosáhnout plného průtoku pootočením o pouhých 90°. Obsluha Vaší baterie tak bude mimořádně rychlá a pohodlná.

  • Výška ramínka: 22cm
  • Popis: Na studenou vodu
  • Kartuš: Keramický ventil
  • Materiál: Chrom

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.