Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hansgrohe AXOR CITTERIO M Trio/Quattro Uzavír. a přep. ventil pod omítku, chrom 34920000
Hansgrohe AXOR CITTERIO M Trio/Quattro Uzavír. a přep. ventil pod omítku, chrom 34920000 Hansgrohe AXOR CITTERIO M Trio/Quattro Uzavír. a přep. ventil pod omítku, chrom 34920000

Hansgrohe AXOR CITTERIO M Trio/Quattro Uzavír. a přep. ventil pod omítku, chrom 34920000

Hansgrohe AXOR CITTERIO M Trio/Quattro Uzavír. a přep. ventil pod omítku, chrom 34920000 - vrchní sada obsahuje: rozetu, rukojeť, objímku k tomu vhodné: - viz související zboží M jako moderna. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HANSGROHE
Kód / Model: 34920000

Popis

Hansgrohe AXOR CITTERIO M Trio/Quattro Uzavír. a přep. ventil pod omítku, chrom 34920000

- vrchní sada obsahuje: rozetu, rukojeť, objímku
k tomu vhodné:
- viz související zboží

M jako moderna. M jako metropole. M jako Milán. Mezinárodně proslulý designér a architekt Antonio CITTERIO uvádí svou nejnovější práci pro značku HANSGROHE: AXOR CITTERIO M – kolekci koupelnového vybavení inspirovanou moderním městským životem. Obrysy tvoří zřetelné tenké linie, zatímco celá kolekce působí velmi elegantně – méně poplatnosti duchu doby a více věrnosti italskému designu. Právě proto lze kolekci AXOR CITTERIO M snadno začlenit do tolika různých koupelnových interiérů a stylů. Jakoby jen náhodou přináší kolekce AXOR CITTERIO M velké umění nadčasového, moderního designu.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.