Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil
SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil

SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil

SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil Vodovodní baterie ANTEA Vás vrátí o několik desítek let zpět a v retro stylu si můžete vybavit celou koupelnu počínaje bateriemi, pokračuje přes koupelnové do... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: 3056

Popis

SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil

Vodovodní baterie ANTEA Vás vrátí o několik desítek let zpět a v retro stylu si můžete vybavit celou koupelnu počínaje bateriemi, pokračuje přes koupelnové doplňky a keramiku, až po retro vanu do prostoru. Dojem starší patiny může umocnit bronzová povrchová úprava, ve které taktéž nabízíme všechny výše zmíněné artikly.

Podomítkové ventily a přepínač nabízí designově čisté řešení sprchového koutu. Toto řešení je doporučeno do menších prostor. Jejich malá hloubka neomezuje pohyb osoby ve sprchovém koutu.

Podomítkový ventil 1/2" pro teplou nebo studenou vodu.
Tělo ventilu se napevno zabuduje do zdi.
Materiál: mosaz.
Povrchová úprava: bronz.

Výměnu keramického vršku provedete po sejmutí rukojeti.

Náhradní keramický vršek VIT003 k bateriím Antea dodaným od 10/2008 nebo VIT004 k bateriím Antea dodaným před 10/2008 - viz související zboží.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.