Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Sada na písek Mickeyho klubík 7ks v síťce, různé barvy 89075041
Sada na písek Mickeyho klubík 7ks v síťce, různé barvy 89075041 Sada na písek Mickeyho klubík 7ks v síťce, různé barvy 89075041

Sada na písek Mickeyho klubík 7ks v síťce, různé barvy 89075041

Sada na písek Mickeyho klubík 7ks v síťce, různé barvy Hračky Wader jsou vyrobeny z kvalitních, zdravotně nezávadných plastů, vyznačující se vysokou odolností proti poškození. Hračky Wader jsou... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 89077242

Popis

Sada na písek Mickeyho klubík 7ks v síťce, různé barvy

Hračky Wader jsou vyrobeny z kvalitních, zdravotně nezávadných plastů, vyznačující se vysokou odolností proti poškození. Hračky Wader jsou vhodné nejen do domácností, ale i do mateřských školek.

Hurá na pískoviště! Aby na něm byla dobrá zábava, nesmí tam chybět hračky na písek, které patří nepochybně mezi nejoblíbenější venkovní hračky. Žádný malý stavitel či kuchařka se svými dobrotami - bábovičkami z písku, by se bez těchto hraček neobešel. Pískoviště je ráj pro všechny malé děvčátka a chlapce. Dopřejte jim tu zábavu a vybavte dětská pískoviště hračkami na písek. Lopatky, hrabičky, kbelíky, ale i kolečka a konvičky jsou těmi nejžádanějšími doplňky všech malých stavitelů.

Formičky na písek mělo odjakživa doma každé dítě. Vzpomínáte, jak i vy jste dělali bábovičky? Dopřejte tedy svému dítěti stejnou radost, vždyť k tomu stačí jediná souprava na písek.

Délka lopatky a hrabiček: 20cm
Délka bábovičky: 10cm
Délka lodičky: 20cm
Obsah setu: lopatička, hrabičky, loďka, bábovička 4x
Materiál: plast

Barevné kombinace jednotlivých sad se mohou lišit.

Od věku: 12 měsíců
Pro holku i kluka
Material: plast

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.