Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LAGUNA podhlavník zkosený bílý VPOVALZKOS0
LAGUNA podhlavník zkosený bílý VPOVALZKOS0

LAGUNA podhlavník zkosený bílý VPOVALZKOS0

LAGUNA podhlavník zkosený bílý VPOVALZKOS0 Vanové podhlavníky a madla jsou vyrobeny z integrální polyuretanové pěny technologií nástřiku IMC. Jde o zdravotně nezávadný materiál, který nevykazuje... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: VPOVALZKOS0

Popis

LAGUNA podhlavník zkosený bílý VPOVALZKOS0

Vanové podhlavníky a madla jsou vyrobeny z integrální polyuretanové pěny technologií nástřiku IMC. Jde o zdravotně nezávadný materiál, který nevykazuje žádné nepříznivé působení na pokožku ani nevyvolává alergické reakce. Je určen k sanitárnímu použití nikoliv však pro styk s potravinami. Za předpokladu správného použití výrobku je jejich údržba nenáročná. Povrch podhlavníků a madel udržujeme v čistotě pomocí běžných saponátových přípravků jako jsou Jar, Pur atd. K čištění nepoužívejte alifatické a aromatické uhlovodíky v podobě perchloru, acetonu, toluenu, apod., ani jiná syntetická rozpouštědla – zabráníte tím ztrátě barevného odstínu, pevnosti a soudržnosti materiálu. Nedotýkejte se podhlavníků a madel silně znečištěnýma rukama, například po údržbářských pracích a zabraňte jejich styku s jinými znečištěnými předměty. Při zachování těchto pravidel a doporučení vykazuje výrobek vysokou životnost.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.