Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ARMSTRONG Auto Lopata na sníh teleskopická transparentní 41119100
ARMSTRONG Auto Lopata na sníh teleskopická transparentní 41119100

ARMSTRONG Auto Lopata na sníh teleskopická transparentní 41119100

Teleskopické lopaty jsou ideální nástroj pro vyhrabání ze sněhu! JEDNODUCHÝ PATENT ZACVAKNUTÍ Na jedno stisknutí! VYROBENO PRO RYCHLOST A POHODLÍ Ergonomicky tvarovaná rukojeť maximalizuje pote... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 41119100

Popis

Teleskopické lopaty jsou ideální nástroj pro vyhrabání ze sněhu!

JEDNODUCHÝ PATENT ZACVAKNUTÍ
Na jedno stisknutí!

VYROBENO PRO RYCHLOST A POHODLÍ
Ergonomicky tvarovaná rukojeť maximalizuje potenciál obou paží během práce, a tak zvyšuje rychlost, zatímco PVC eloxové nebo komaxitové pokrytí násady poskytuje komfort i při nepříznivých povětrnostních podmínkách.

LEHKÝ A 10X SILNĚJŠÍ POLYKARBONÁT
Polykarbonát je materiálem 21. století. 10x silnější než běžné plasty, a proto je i celá lopata lehčí. Mrazuvzdorný do -40 °C.

PEVNÁ VÍCEŽEBROVÁ KONSTRUKCE
Nebývalý počet žeber pečlivě umístěných jak vertikálně na páteři lopaty, tak horizontálně podél lišty, zaručuje odolnost a vysokou životnosti při těch nejextrémnějších podmínkách a manipulaci. Mrazuvzdorné do -40 °C.

VELKORYSÁ KAPACITA LOPATY
Hluboká a široká lopata byla navržena pro rychlost a větší objem odhozeného sněhu.

NELEPIVÝ POVRCH
Díky vlastnostem polykarbonátu sníh sklouzává snadno během práce, nelepí se na lopatu, a tak zvyšuje rychlost i komfort.

POLYKARBONÁT – MATERIÁL BUDOUCNOSTI
Tento výkonný, odolný a všestranný materiál se používá ve výrobě hi-tech přístrojů. Má unikátní kombinaci vlastností, které zajišťují čirý vzhled a odolnost proti nízkým teplotám a tříštivosti. Z polykarbonátu se vyrábí bezpečnostní skla, cyklistické helmy a dokonce i střechy stadionů. Proto jsme navrhli odolnou, lehkou a atraktivnější lopatu na sníh.

KOMAXIT – OCHRANNÁ VRSTVA
Tyče jsou práškově lakovány. Jde o vyspělou metodu nanášení elektrostaticky nasprejovaných částic na hliník, kterou lze docílit odolné ochranné vrstvy s estetickým vzhledem. Výsledkem je rovnoměrný, odolný a kvalitní lak. Povrchy odolají odštípnutí i poškrábání a nevyblednou. Barvy vydrží déle jasné a vrstva laku ochrání vaše ruce proti mrazu.

Parametry produktu:
• Rozměry: 27 x 89 cm - 75 cm
• Materiál: polykarbonát (PC)
• Násada: comaxit aluminum
• Rukojeť: barevná měkká rukojeť
• Lišta -
• Výška: 89 cm

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.