Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bazénový vločkovač 1l, 070200tk
Bazénový vločkovač 1l, 070200tk

Bazénový vločkovač 1l, 070200tk

Bazénový vločkovač 1l, 070200tk Tekutý odstraňovač kalných látek pro pískové filtry OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě. Tekutý přípravek Supervločka -... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 070200tk

Popis

Bazénový vločkovač 1l, 070200tk

Tekutý odstraňovač kalných látek pro pískové filtry
OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě. Tekutý přípravek Supervločka - tekutá nabaluje na sebe částečky jemných plovoucích látek, které běžně zakalují vodu a procházejí filtrem. Vytvoří se tak větší vločky, které se snadno vyfiltrují. Tento výrobek je určen pouze pro spotřebitelské použití v domácnostech.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: Při dávkování pomocí dávkovače nejméně 0,15 ml na m3 filtrované čisté vody. Přidávané množství se řídí podle zatížení bazénu, počtu koupajících se osob a době filtrace. Při dávkování pomocí skimmeru, se pomalu přilévá do nádoby skimmeru 100-200 ml Supervločky na 10 m3, a to při běžící filtrační pumpě. Poté, kvůli spravnému vytvoření vloček, vypněte filtrační pumpu cca na 15 minut a nechte tak dlouho vypnuté dokud se nečistoty neodstraní. Pokud se nečistoty dostatečně neodstranily, propláchněte filtr a opakujte proces se Supervločkou.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.