Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290
Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290 Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290

Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290

Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290 Stabilizátor chlóru zvyšuje účinek chlóru a snižuje jeho spotřebu OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě.... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 070290TK

Popis

Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290

Stabilizátor chlóru zvyšuje účinek chlóru a snižuje jeho spotřebu
OBLAST POUŽITÍ: Tento výrobek se používá výhradně k účelům uvedeným na etiketě. Ztráta nevyužitelného chlóru ve vodě může být velmi vysoká, a to díky slunečnímu záření nebo vysokým teplotám vzduchu. Stabilizátor chlóru potlačuje únik chlóru a vytváří ho zpět. Zároveň zmírňuje nepříjemný chlorový zápach. Nepotlačuje přirozené látky a je jakkoliv skladovatelný. Stabilizátor chlóru samovolně nevyprchává, mizí pouze přidáním čerstvé vody. Rozpouští se bez usazenin a neucpává filtry. Tento výrobek je určen pouze pro spotřebitelské použití v domácnostech.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: Podmínka pro účinnou dezinfekci chlórem je nastavení pH hodnot v rozmezí 7,0 – 7,4 s pH-mínus nebo pH-plus přípravky. POUŽITÍ: Při prvním dávkování přidat do bazénové vody 5 -20 g/m3. NÁSLEDNÉ DÁVKOVÁNÍ: Stejné jako při prvním dávkování, pouze přizpůsobit k množství nové vody.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.