Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Moje první hra Krtek společenská hra 21623286
Moje první hra Krtek společenská hra 21623286

Moje první hra Krtek společenská hra 21623286

Moje první hra Krtek společenská hra Hra určená malým dětem na procvičování základních a pohybových dovedností, poznávání barev, napodobování zvuků zvířat atd. Krteček by si chtěl hrát, ale kam... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 21623286

Popis

Moje první hra Krtek společenská hra

Hra určená malým dětem na procvičování základních a pohybových dovedností, poznávání barev, napodobování zvuků zvířat atd.

Krteček by si chtěl hrát, ale kamarádi se mu rozutekli po louce. Pomozte mu ztracené kamarády najít! S dřevěnou figurkou Krtečka projdete prosluněnou loukou a naučíte se rozeznávat základní barvy. Za splnění jednoduchých úkolů získáte kartičky s myškou, zajícem a ježkem.

Moje první hra má jednoduchá pravidla přizpůsobená nejmenším dětem. Různé typy úkolů podporují vývoj řeči, rozvoj motorických schopností a sociálních dovedností dítěte. Děti ji můžou hrát s rodiči, staršími sourozenci a kamarády.

Hra obsahuje: 1 herní plán, 15 pevných kartiček s úkoly, 1 dřevěná figurka Krtečka, 1 dřevěná kostka s barvami, 1 návod

Od věku: 3 let
Pro holku i kluka
Material: Papír

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.