Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Tělo člověka kvíz společenská vzdělávací hra 29000581
Tělo člověka kvíz společenská vzdělávací hra 29000581

Tělo člověka kvíz společenská vzdělávací hra 29000581

Tělo člověka kvíz společenská vzdělávací hra Kvíz – TĚLO ČLOVĚKA” je vzdělávací hra s atraktivním tématem, pro 2-4 osoby od 10 let. Během vzrušující zábavy se hráči mohou dozvědět mnoho zajímavý... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 29000581

Popis

Tělo člověka kvíz společenská vzdělávací hra

Kvíz – TĚLO ČLOVĚKA” je vzdělávací hra s atraktivním tématem, pro 2-4 osoby od 10 let. Během vzrušující zábavy se hráči mohou dozvědět mnoho zajímavých faktů o stavbě a činnosti lidského těla.

VZRUŠUJÍCÍ HRA A SKVĚLÁ ZÁBAVA, PŘI KTERÉ SE SEZNÁMÍTE SE STAVBOU LIDSKÉHO TĚLA A JEHO FUNGOVÁNÍM.

188 otázek
80 karet

Její účastníci mezi sebou soutěží tak, že postupně, jeden za druhým odpovídají na otázky uvedené na kartách otázek a odpovědí podle barvy políčka, na kterém umístí svoji figurku.

V tomto kvízu je tématem otázek stavba a fungování lidského těla. Během vzrušující zábavy se hráči mohou dozvědět mnoho zajímavých a překvapivých faktů o stavbě a činnosti lidského těla. Vítězem hry se stává hráč, který na toto téma získá nejvíce informací.

Hra obsahuje: karty „otázek a odpovědí“ – 47 ks, karty s obrázky – 25 ks, karty s písmeny „a“, „b“ – 4 x 2 ks, hrací deska - 1ks, figurky – 4 ks, hrací kostka - 1ks, přesýpací hodiny - 1ks, zapisovací blok - 1ks, český návod ke hře - 1ks

Určeno pro: 2-4 hráče

Od věku: 10 let
Pro holky i kluky
Material: Papír

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.