Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115
Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115 Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115 Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115 Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115 Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115

Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem 6008115

Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem je vhodná k sušení nejrůznějších druhů surovin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek až po ovocné rolky a obiloviny. Pomocí této sušičky můžete tak... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 6008115

Popis

Sušička ovoce G21 Harmony small s časovačem je vhodná k sušení nejrůznějších druhů surovin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek až po ovocné rolky a obiloviny. Pomocí této sušičky můžete také usušit namarinované proužky masa, které jsou vydatnou pochoutkou například na výlety, kempování, apod.

Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchování potravin. V sušičce potraviny absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Během sušení je velmi důležité zvolit vhodnou teplotu a sušené potraviny průběžně kontrolovat, abychom v nich uchovali všechny důležité enzymy. Pokud se potraviny vystaví příliš vysokým teplotám, enzymy se z nich vytrácejí, naopak při nízkých teplotách mohou potraviny začít podléhat zkáze.

ovoce
Oproti jiným druhům dlouhodobé konzervace, jako je například mražení, solení či zaváření je sušení méně nákladné a zdravější.

Sušička G21 Harmony small zaručuje rychlé a rovnoměrné sušení všech kousků potravin, jelikož je vybavena sušícím systémem využívajícím horizontální proudění vzduchu a termostatem pro správné nastavení teploty. Disponuje regulátorem nastavení teploty, digitálním časovačem a digitálním displejem.

Výhodou sušiček je zejména kontrola nad tím, co sušené potraviny obsahují. Nemusíte do nich přidávat cukr, barviva, ani konzervační látky, které kupované sušené potraviny většinou obsahují. Sušené ovoce je velmi chutné, bohaté na živiny a snadno skladovatelné.

ovoce
Sušička G21 Harmony je velmi oblíbená u příznivců RAW stravování, jelikož v potravinách zachovává živiny, které by se vařením, smažením nebo pečením zničily.

K sušení používejte suroviny v co nejlepší kvalitě, tedy zralé a čerstvé. Pokud ovoce není zralé, nikdy při sušení nedosáhne správné barvy. Přezrálé ovoce a zelenina budou zase příliš měkké a kašovité. Doporučujeme také plody začít sušit v co nejkratší dobu po sběru.

Parametry:
Počet plat: 8
Rozměr plat: 37 x 29 cm
Výkon: 630 W
Regulátor nastavení teploty: 32 – 68 °C
BPA free (neobsahuje bisfenol – zdraví škodlivý uhlovodík)
Digitální časovač
Digitální displej
Rozměry: 46 x 33 x 27,5 cm

Obsah balení:
Sušička Harmony small
8 sušících plátů
8 sušících vložek s jemným síťováním

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.