Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
METRUM Buldok Čistič dřeva 3kg 2710423
METRUM Buldok Čistič dřeva 3kg 2710423

METRUM Buldok Čistič dřeva 3kg 2710423

METRUM Buldok Čistič dřeva 3kg 2710423 Přípravek slouží k odstranění nečistot z dřevěných povrchů, zejména před novým nebo renovačním nátěrem. Účinně vyčistí čerstvé i zašlé dřevěné plochy poros... Zobrazit celý popis »


Výrobce: METRUM
Kód / Model: 2710423

Popis

METRUM Buldok Čistič dřeva 3kg 2710423

Přípravek slouží k odstranění nečistot z dřevěných povrchů, zejména před novým nebo renovačním nátěrem. Účinně vyčistí čerstvé i zašlé dřevěné plochy porostlé řasami či mechem. Přispívá k jeho oživení a renovaci.

Přípravek velmi účinně odstraňuje staré skvrny a mastnotu z dřevěných povrchů a usnadňuje jejich čištění. Lze použít jak k vyčištění měkkého tuzemského dřeva, tak tropických dřevin. Po spláchnutí špína odteče společně s vodou. Navrací přírodní vzhled dřeva. Vhodný pro čištění dřevěných fasád, zahradního nábytku, teras, altánů, srubů, roubenek, dětských hřišť apod. před novým či renovačním nátěrem. Neobsahuje chlor, nemá bělící účinky a nezapáchá. Je určen k přímému použití. Neředí se.

Spotřeba: balení 1 kg vystačí na 3 – 5 m2 plochy dřeva podle znečištění

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.