Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
METRUM Koopmans ECOLEUM olejová venkovní lazura 1l Teak 6100043
METRUM Koopmans ECOLEUM olejová venkovní lazura 1l Teak 6100043

METRUM Koopmans ECOLEUM olejová venkovní lazura 1l Teak 6100043

Prošlé datum expirace 7.1.2018 Hluboce penetrující přípravek na ochranu dřeva na bázi přírodního lněného oleje s vysokým obsahem pevných částic. Určený na neopracované dřevo od pily a pro chemic... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 6100043

Popis

Prošlé datum expirace 7.1.2018

Hluboce penetrující přípravek na ochranu dřeva na bázi přírodního lněného oleje s vysokým obsahem pevných částic. Určený na neopracované dřevo od pily a pro chemicky ošetřené dřevo.

Ideální pro ošetřování zahradní galanterie (zahradní domky, ploty, pergoly, altánky, můstky apod.) a dřevěných fasádních prvků. Velmi dobře se roztírá a příjemně voní po lněném oleji, má živé barevné odstíny, vytváří odolnou vrstvu vůči působení UV záření, nátěry mají přírodní a hedvábný vzhled. Díky 90-ti procentnímu obsahu lněného oleje penetruje do hloubky. Dále obsahuje pouze 10 % organických rozpouštědel s přídavkem vosku a diaminu (běžné lazury pro ošetřování zahradní galanterie obsahují 50 – 70 % rozpouštědel). V konečném důsledku jedna vrstva ECOLEUM odpovídá 3 – 4 vrstvám běžné lazury.

Spotřeba: 10 – 15 m2/l, velmi závisí na předmětu, podkladu a způsobu aplikace

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.