Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA
IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA

IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA

IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA S upevněním TOP-FIX a odtokovou garniturou a měděnými trubkami. Provedení: chrom ACTIVE Geometrický a čistý design je charakteristickým prvkem ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: B8057AA

Popis

IDEAL Standard ACTIVE armatura umyvadlová B8079AA

S upevněním TOP-FIX a odtokovou garniturou a měděnými trubkami.
Provedení: chrom

ACTIVE
Geometrický a čistý design je charakteristickým prvkem armatur IDEAL STANDARD ACTIVE. V duchu moderní doby jsou zde kombinovány kruhové a obdélníkové tvary, takže všechny typy armatur působí jednoduše, ale přitom elegantně. Masivnost navozuje atmosféru solidnosti, zatímco jednoduché tvary předpokládají lehkou ovladatelnost, praktické používání a snadné čištění. Série IDEAL STANDARD ACTIVE nabízí kompletní program pákových armatur, ve kterém samozřejmě nechybí termostatické a dokonce ani kuchyňské baterie. IDEAL STANDARD ACTIVE má velmi moderní design, který v kombinaci s již ověřenou inovační technologií poskytne uspokojení všech současných i budoucích potřeb zákazníka. Nově koncipované termostatické armatuty jsou úsporné a velmi bezpečné, neboť svému uživateli nepřináší žádná rizika - tělo armatury díky inovační technologii zůstává stále studené.

Ideal Standard
Výrobky z dílny společnosti Ideal Standard udivují už po mnoho desetiletí zákazníky na celém světě nezapomenutelným spojením špičkového designu s prvotřídní jakostí materiálů i dílenského zpracování. Luxus, kvalita, komfort - to je základní trojhvězdí hodnot, díky nimž se výrobky Ideal Standard stávají volbou číslo jedna v soukromé i komerční sféře, o čemž mimo jiné svědčí i stále se rozrůstající seznam kladných referencí, zahrnující např. sítě i těch nejexlkluzivnějších hotelových zařízení. Široké produktové porfolio Ideal Standard zahrnuje vedle špičkových akrylátových van (včetně vířivých) také keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kouty, bohatou nabídku sanitární keramiky a konečně i interiérové armatury. Do Vaší koupelny jen to nejlepší...

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.