Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Cubo 30 dřez Algranit, Espresso Metalic 57
ALVEUS Cubo 30 dřez Algranit, Espresso Metalic 57 ALVEUS Cubo 30 dřez Algranit, Espresso Metalic 57 ALVEUS Cubo 30 dřez Algranit, Espresso Metalic 57 ALVEUS Cubo 30 dřez Algranit, Espresso Metalic 57

ALVEUS Cubo 30 dřez Algranit, Espresso Metalic 57

Rozměr dřezu: 780 x 500 mm Rozměr vaničky: 340 x 430 x 205 mm Rozměr skříňky: 450 mm Struktura povrchu: Algranit metalic - barva: Espresso metalic Orientace dřezu: univerzální Dřez je dodáván vč... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 1088552

Popis

Rozměr dřezu: 780 x 500 mm
Rozměr vaničky: 340 x 430 x 205 mm
Rozměr skříňky: 450 mm
Struktura povrchu: Algranit metalic
- barva: Espresso metalic
Orientace dřezu: univerzální
Dřez je dodáván včetně 2 otvorů (pro baterii a ovládání sítkového ventilu)
Verze: vestavěné dřezy (I)

Součástí balení dřezu CUBO je:
- sítkový ventil 3 1/2"
- excentrické ovládání POP-UP
- odtoková a přepadová armatura s prostorově úspornou trubkou
- montážní úchytky dřezu

Řada ALveus Cubo se charakterizuje moderním a minimalistickým designem. Dřezy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního kompozitu Algranit a můžete si vybrat z osmi různých modelů a řady barev. Hluboké vaničky, velká vanička hluboká až do 230 mm, malá vanička hluboká až do 151 mm zaručuje vysokou úroveň funkčnosti a v kombinaci se stylovými malými rádiusy tvoří zvětšenou kapacitu. Dřezy Cubo se pyšní prostými liniemi a uhlazeným povrchem, což umožňuje jednoduchou údržbu čistoty a hygieny. Doplňky, které perfektně odpovídají tvaru dřezu, budou také pomůckou v kuchyni.

ALGRANIT - nově vyvinutý kompozitní materiál kombinuje 70 % částic žuly spojené spolu s polymerovou pryskyřicí vysoké kvality k zajištění vynikající tepelné odolnosti až do 280°C.
Dřezy z Algranitu garantují vynikající odolnost proti poškrábání a nárazu, zatímco jejich uhlazený povrch zajišťuje jednoduchost údržby čistoty: od špíny, skvrn a vodního kamene. Zvýšená odolnost materiálu a péči v souladu s instrukcí zaručuje dlouhou životnost těchto dřezů. Barvy jsou odolné vůči UV záření, takže barva nevybledne.
Algranit je k dispozici v mnoha barvách a některé jsou obohacené metalickým leskem.

Vestavěné dřezy (I) jsou instalovány do pracovní desky a díky tomuto vytvářejí plynulou pracovní plochu. Dřez je zasunut do dostatečně velkého výřezu shora a upevněn dodanými úchytkami. Vestavěné dřezy jsou vhodné pro pracovní desky, které mají tloušťku 25 až 40 mm.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.