Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T
TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T

TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T

TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T INCA » S otočným výtokem » Hlava s keramickým ventilem » Flexibilní pletené ocelové připojení » Stopka průměr: 35 mm » Přesah: 194 mm » Výška: 218/34... Zobrazit celý popis »


Výrobce: TEKA
Kód / Model: 53995120T

Popis

TEKA kuchyňská baterie INCA topaz 53995120T

INCA
» S otočným výtokem
» Hlava s keramickým ventilem
» Flexibilní pletené ocelové připojení
» Stopka průměr: 35 mm
» Přesah: 194 mm
» Výška: 218/341
» Provedení topaz

Ideální partner pro Váš dřez
Lze si snad představit dřez značky Teka bez dřezové baterie Teka? Jsou vyrobeny dle nejpřísnějších jakostních standardů divizí koupelen Teka. Baterie Teka jsou stvořeny proto, aby se staly perfektním partnerem pro Váš dřez. Moderní, exkluzivní, cenově výhodné....Baterie Teka jsou navrženy tak, aby skvěle doplnily novou řadu dřezů Teka vytvořily designově přitažlivou kreaci ve Vaší kuchyni. Dva do páru.

Dřezové baterie
Baterie je nedílnou součástí dřezu a to nejen z estetického, ale i z praktického hlediska. Teka nabízí širokou škálu zejména tlakových baterií, ale také baterií pro nízký tlak, vhodných zejména pro průtokové ohřívače., dále baterie vhodné pro montáž pod okno. Dřezové baterie se vyrábí v několika povrchových úpravách. Chrom – lesklý, vysoce odolný povrch, snadný na údržbu, nerez a matný chrom. Ale také v barevných provedeních granitu.

Firma Teka - V oblasti kuchyní patří Teka mezi špičkové značky dřezů a baterií. Vyrábí vysoce kvalitní kuchyňské dřezy. Je jedním z největších světových výrobců kuchyňských dřezů a jediným technologickým výrobcem na dnešním trhu, který nabízí plně integrované řady, tzn. dokáže vybavit Vaši kuchyň od začátku až do konce značkovým zařízením Teka. Za každým jejím výrobkem se skrývají znalosti a dovednosti opravdových specialistů a více než 80 let zkušeností.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.