Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121
Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121

Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121

Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect Smoothie Vitality je výkonný a multifunkční mixér, který zvládne díky svému vynikajícímu výkonu namixovat jakýkoliv druh ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 6008121

Popis

Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121

Blender G21 Perfect Smoothie Vitality je výkonný a multifunkční mixér, který zvládne díky svému vynikajícímu výkonu namixovat jakýkoliv druh potravy velmi najemno. Je vhodný jak do domácnosti, tak i do restaurací, kaváren, barů, atd.

Jedná se o druhou generaci velice oblíbených mixérů Perfect Smoothie a kromě mixování, míchání, drcení a sekání zvládne mixér bez problémů vyrábět také ovocné přesnídávky pro děti, koktejly, dezerty, zmrzliny, smoothie, sorbety či pomazánky.

Blender Perfect Smoothie Vitality disponuje vylepšeným chlazením ložiska a nožů a dochází tak k nižšímu zahřívání tekutiny. Dále také bylo vylepšeno odhlučnění motoru mixéru.

Jeho nádoba s objemem 2,5 l je plně dostačující i pro mixování objemnějších potravin, které není třeba krájet, a do nádobky se pohodlně vejdou. Je vyrobena z tritanu neboli kopolyesteru, což je velmi tvrdý a lehký plast, který je odolný vůči poškrábání nebo rozbití. Zajišťuje dlouhou životnost výrobku a je šetrný k životnímu prostředí. Díky němu dokáže mixér pracovat jak s horkými, tak i se studenými potravinami. Nezachytává vůni ani chuť potravin. Lze v něm tedy připravovat i domácí polévky či omáčky.

Koktejly & mixování
Doslova za pár sekund dokáže Blender G21 Perfect Smoothie Vitality připravit výborné ovocné a zeleninové koktejly. Díky unikátnímu systému mixování, vysokému výkonu a šesti nožům, které potravu rozdělí na malé kousíčky, si ovoce a zelenina zachovají svou buněčnou strukturu a výsledný koktejl poskytne vašemu tělu více vitamínů.

koktejl
Blender nemá problém ani s rozmixováním takových potravin jako je například mrkvová nať, která je tvrdší a některé méně výkonné mixéry mají problém s jejím zpracováním. Perfect Smoothie Vitality ji rozmixuje v hladkou krémovou šťávu plnou vitamínů a vlákniny bez sebemenších problémů.

Zmrzliny
Příprava domácí zmrzliny je pro multifunkční mixér G21 Perfect Smoothie Vitality hračkou. Dokáže pracovat tak rychle, že i velmi zmrzlé suroviny se nestihnou při zpracování ohřát. Vytvoří tak nadýchanou a jemnou domácí zmrzlinu, která vás zejména v letních měsících každý den krásně osvěží. Z konzervovaného ovoce s ním můžete připravit lahodné sirupy na polití zmrzliny, lívanců či palačinek.
zmrzlina

Vaření
Pomocí mixéru získáte za pár minut například brokolicovou, hráškovou, dýňovou či čočkovou polévku plnou zdraví prospěšných živin, která bude krásně jemná a krémová. Jednoduše stačí veškeré suroviny na polévku nandat do nádoby, rozmixovat, dochutit a polévka je hotová, horká a připravená ke konzumaci. Blender G21 Perfect Smoothie Vitality zvládne obdobným způsobem připravit chutné omáčky, přesnídávky, pomazánky, ale také mleté maso, drcené ořechy, apod.
vareni

RAW strava
Vzhledem k obrovskému výkonu se mixér perfektně hodí i pro přípravu RAW stravy která je nejen zdravá, ale se správnými spotřebiči i velice chutná, proto je pro její přípravu mixér G21 Perfect Smoothie Vitality správnou volbou.
raw

RAW food neboli syrová (živá) strava je strava, která neprošla tepelnou úpravou (zahřátím nad 45°C) a je tedy plná aktivních enzymů, minerálů, vitamínů a kvalitních živin. Je vědecky dokázáno, že tepelně zpracované potraviny jsou méně hodnotné a pro naše zdraví mohou být škodlivé. RAW food znamená stravování se především plody ovocných stromů a keřů, zeleninou, divokými bylinami, oříšky a semínky.

Součástí balení je ergonomické šťouchadlo a víčko pro usnadnění manipulace s mixérem. Víčko je opatřeno nálevkou, která umožňuje pohodlné postupné přidávání potravin či jednotlivých surovin v průběhu mixování.

Prodloužená záruka 2+2 roky na tělo mixéru.

Parametry:
Barva: bílá
Otáčky/min.: 32 000
Objem nádoby: 2,5 l
Odolnost nádobky: -40 až 120°C
Výkon: 1680 W
Tepelná pojistka proti přehřátí
BPA free (bez použití bisfenolu - zdraví škodlivý uhlovodík)
Hmotnost: 5 kg
Rozměry (šířka x hloubka x výška): 23 x 23 x 57 cm

Obsah balení:
Blender G21 Perfect Smoothie Vitality White
Šťouchadlo
Víčko s nálevkou

ilustračné foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.