Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem 6008117
Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem 6008117

Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem 6008117

Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem 6008117 Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony platinum lze sušit nejrůznější druhy potravin... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 6008117

Popis

Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem 6008117

Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony platinum lze sušit nejrůznější druhy potravin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek až po ovocné rolky a obiloviny. Rostlinné potraviny ale zdaleka nejsou vše, co pomocí sušičky můžete dehydratovat. Je možné si usušit namarinované proužky masa nebo-li jerky, které jsou vydatnou pochoutkou na různé výlety, kempování nebo jen tak na chuť. Potraviny v sušičce potravin absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Během sušení je velmi důležité zvolit vhodnou teplotu a sušené potraviny průběžně kontrolovat, abychom v potravinách uchovali všechny důležité enzymy. Vystaví-li se potraviny příliš vysokým teplotám, enzymy se z nich vytrácejí nebo naopak při nízkých teplotách mohou potraviny začít podléhat zkáze.
Sušení je alternativou jiných druhů dlouhodobé konzervace, jako je např. mražení, solení či zaváření, ale ve srovnání s nimi je méně nákladné. Sušička ovoce G21 Harmony platinum Vám garantuje rychlé a stejnoměrné sušení všech kousků potravin, neboť je vybavena sušícím systémem využívajícím horizontální proudění vzduchu a termostatem pro správné nastavení teploty. K sušení používejte suroviny v co nejlepší kvalitě, tedy zralé a čerstvé. Pokud ovoce není zralé, nikdy při sušení nedosáhnete dobré barvy, přezrálé ovoce a zelenina budou zase příliš měkké a kašovité. Stejně tak doporučujeme plody začít sušit v co nejkratší době po sběru. Výhodou sušiček ovoce je zejména kontrola nad tím, co sušené potraviny obsahují. Nemusíte přidávat cukr, barviva, ani konzervační látky. Sušené ovoce je velmi chutné, bohaté na živiny, dobře skladovatelné a navíc si své oblíbené potraviny můžete vychutnat i mimo sezonu.
Důležitou součástí sušení je rehydratace. Sušení je proces, při kterém se potraviny zbavují vlhkosti, zatímco rehydratace je proces, ve kterém se potravinám opět vlhkost navrací a ty se tak vracejí do své původní podoby.

Sušička ovoce G21 Harmony platinum je velmi oblíbená u příznivců RAW stravování, neboť v potravinách zachovává živiny, které by se vařením, smažením nebo pečením zničily.

K sušičce obdržíte 10 sušících plátu + 10 sušících vložek s jemným síťováním

Specifikace:
Počet plat: 10 plat
Rozměr plat: 40x36 cm
Výkon: 1000 W
Regulátor nastavení teploty: 35 - 68 °C
Digitální časovač
Mikroprocesorem řízený digitální display
Rozměr: 51,1x43x35,5 cm
Nerez provedení
Rovnoměrné sušení i velkých kousků potravin
Jednoduché ovládání

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.