Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BANQUET pánev WOK 24cm DIAMOND s nepřilnavým povrchem 40DMW24
BANQUET pánev WOK 24cm DIAMOND s nepřilnavým povrchem 40DMW24 BANQUET pánev WOK 24cm DIAMOND s nepřilnavým povrchem 40DMW24

BANQUET pánev WOK 24cm DIAMOND s nepřilnavým povrchem 40DMW24

BANQUET pánev WOK 24cm DIAMOND s nepřilnavým povrchem 40DMW24 Pánev WOK 24cm DIAMOND s 5ti vrstvým nepřilnavým povrchem, hliníkové lité tělo - tloušťka dna 4,5mm, tloušťka stěny 2,5mm, povrch pá... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BANQUET
Kód / Model: 40DMW24

Popis

BANQUET pánev WOK 24cm DIAMOND s nepřilnavým povrchem 40DMW24

Pánev WOK 24cm DIAMOND s 5ti vrstvým nepřilnavým povrchem, hliníkové lité tělo - tloušťka dna 4,5mm, tloušťka stěny 2,5mm, povrch pánve - vnitřní část 2 vrstvy diamond, 3vrstvy xylan, vnější část 2 vrstvy diamond, rukojeť s červeným silikonem. Pánev se vyznačuje vysokou odolností proti deformaci tvaru a trvalejším nepřilnavým povrchem. Povrch je více odolný proti poškrábání, snadno se udržuje. Dokonalá tepelná vodivost a vysoká odolnost znamenají skvělou použitelnost při vaření i dušení.

Tělo pánve tvoří kvalitní hliníkový odlitek, pánev rychle přenáší teplo, je tvarově stálá při zachování nízké hmotnosti. Důležitým faktorem je rovněž kvalitní vnitřní povrch pánve z nepřilnavých a odolných materiálů.

Technické parametre produktu:
Průměr (cm):24
Materiál:Hliník s nepřilnavým povrchem
Barva:Černá
Elektrika:Ano
Plyn:Ano
Sklokeramika:Ano
Indukce:Ne
Myčka:Ne

ilustračné foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.