Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS CERAPUR COMPACT ZSB 14-1 DE + ST 120-5Z sestava kondenzačního kotle a zásobníku
JUNKERS CERAPUR COMPACT ZSB 14-1 DE + ST 120-5Z sestava kondenzačního kotle a zásobníku JUNKERS CERAPUR COMPACT ZSB 14-1 DE + ST 120-5Z sestava kondenzačního kotle a zásobníku

JUNKERS CERAPUR COMPACT ZSB 14-1 DE + ST 120-5Z sestava kondenzačního kotle a zásobníku

Odtah spalin: turbo Tepelný výkon: 2,2-15,0 kW Objem zásobníku: 118 l Minimální doba ohřevu na 60 °C [min]: 45 Maximální průtočné množství TV při 40 °C [l/hod]: 270 Normovaný stupeň využití [%]: ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7738502448

Popis

Odtah spalin: turbo
Tepelný výkon: 2,2-15,0 kW
Objem zásobníku: 118 l
Minimální doba ohřevu na 60 °C [min]: 45
Maximální průtočné množství TV při 40 °C [l/hod]: 270
Normovaný stupeň využití [%]: 109
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry kotle v/š/h [mm]: 815 x 400 x 300
Rozměry zásobníku v/průměr [mm]: 936/510
Celková hmotnost kotle bez obalu: 36 kg

Výhody na první pohled:
- Vysoce efektivní díky plynové kondenzační technologii a modulovanému hořáku (1:8)
- 3 hvězdičkový komfort přípravy teplé vody
- Zabudovaná základní ekvitermní regulace
- Snadná obsluha s přehledným uživatelským rozhraním a LCD displejem
- Pokročilá elektronická řídicí jednotka, která je kompatibilní s aktuální nabídkou regulátorů a řídicích modulů Junkers
- Snadná a rychlá instalace

Výkon a pohodlí na druhou
CerapurCompact zajišťuje vytápění a ohřev vody na vysoké úrovni. S výkonem pro vytápění a přípravu teplé vody až 24 kW dokonale pokryje potřeby Vaší domácnosti. Kombinovaná verze kotle ohřívá vodu na principu průtokového ohřívače a je tedy velice praktická – kdykoliv otočíte kohoutkem, okamžitě začne přitékat teplá voda o konstantní teplotě.

Široká škála úsporných opatření
CerapurCompact využívá léty ověřenou plynovou kondenzační technologií značky Junkers, která udržuje Vaši spotřebu plynu vždy na té nejnižší úrovni. Hořák je schopen modulovat vlastní chod v širokém rozmezí mezi 13 až 100 % maximálního výkonu. Kotel si tak zachovává svoji energetickou účinnost i v situacích, kdy není požadován plný výkon. Široký rozsah modulace výkonu lze využít především při rekonstrukcích bytových jednotek s malými tepelnými ztrátami. Celkovou účinnost kotle CerapurCompact zvyšuje i inovativní hydraulický systém. Oproti běžným kotlům je zde hydraulika konstruována tak, aby za chodu zajistila minimální pokles tlaku, což napomáhá dalšímu snížení spotřeby plynu.

Široký výběr regulátorů a ovládacích modulů
Inovativní elektronickou řídicí jednotku Bosch Heatronic 3,5 je možné flexibilně kombinovat se současnou nabídkou regulátorů a ovládacích modulů značky Junkers. Kotel je vybaven základní ekvitermní regulací, stačí tedy pouze připojit venkovní čidlo a žádný další regulátor už není potřeba. Tento typ řídicí jednotky nastavuje topný systém dle vnější teploty, aby si Váš domov uchoval příjemnou teplotu za každých podmínek. Ve srovnání s běžnými řídicími jednotkami, které pracují s přednastavenou teplotou, tak ušetříte více energie i nákladů. Kotel je také možné snadno kombinovat se solárním systémem, což Vám umožní využívat bezplatnou solární energii jako zálohu pro vytápění a ohřev vody.

Díky spolehlivé kvalitě je nový kondenzační kotel CerapurCompact bezkonkurenční. Spolehlivě a účinně Vašemu domovu zajistí vytápění a teplou vodu a zároveň Vám pomáhá šetřit energii. Vysoce kvalitní a robustní technologie značky Junkers s příznivým poměrem cena / výkon se stane nedílnou součástí Vašeho domova.

Kotle CerapurCompact jsou vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.