Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio KP Plodová zelenina koncentrát 100 ml 007035
AgroBio KP Plodová zelenina koncentrát 100 ml 007035

AgroBio KP Plodová zelenina koncentrát 100 ml 007035

PRODUKT Z BYLIN. Plodová zelenina koncentrát je přírodní růstový aktivátor s výživou. Jedná se o vodný bylinný extrakt s převahou přesličky a kopřivy. Vhodný pro komplexní přírodní péči plodové z... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 007035

Popis

PRODUKT Z BYLIN. Plodová zelenina koncentrát je přírodní růstový aktivátor s výživou. Jedná se o vodný bylinný extrakt s převahou přesličky a kopřivy. Vhodný pro komplexní přírodní péči plodové zeleniny (rajčata, papriky, okurky) pěstované ve skleníku nebo na volné půdě. Přípravek obsahuje malé množství živin (N, P, K, Mg, Ca) a stopových prvků (Fe, Zn, Cu, Mn), které jsou v přípravku obsaženy v přijatelné formě pro rostliny. Podporuje růst, výnos a vitalitu plodové zeleniny a zároveň zvyšuje obranyschopnost a odolnost vůči stresu. Obsažené byliny v tomto přípravku jsou známé svými účinky proti savému a žravému hmyzu (např. mšice, svilušky, molice) a proti houbovým chorobám (např. plíseň bramborová, padlí, listové skvrnitosti).

Ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.