Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio Vláknité řasy v jezírku - 1 kg 009037
AgroBio Vláknité řasy v jezírku - 1 kg 009037

AgroBio Vláknité řasy v jezírku - 1 kg 009037

AgroBio Vláknité řasy v jezírku - 1 kg 009037 Zlepšuje kvalitu vody v několika minutách. Přípravek se širokým spektrem účinnosti pro zvýšení kvality vody, určený pro všechny typy zahradních jezí... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 009037

Popis

AgroBio Vláknité řasy v jezírku - 1 kg 009037

Zlepšuje kvalitu vody v několika minutách. Přípravek se širokým spektrem účinnosti pro zvýšení kvality vody, určený pro všechny typy zahradních jezírek. Poskytuje rychlou pomoc při likvidaci vláknitých řas a vyplavuje organické usazeniny na hladinu. Podporuje a urychluje rozklad organických nečistot. Dodává ke dnu jezírka potřebný kyslík. Při včasné aplikaci přípravku předejdete mnoha klasickým problémům v jezírku a vytvoříte ideální podmínky pro zdravé ryby, nádherné rostliny a průzračně čistou vodu.


Oblast použití:
Jezírka - Vláknité řasy - 100 g / 1 m3 - Použití - duben, květen, červen, červenec, srpen, září
Poznámka: Přípravek používejte při pH vody v rozmezí hodnot 7–8. Aplikujte během slunečných dnů s teplotou nad 10°C. Přípravek naberte špachtlí, lžící nebo jiným vhodným nástrojem a posypte jím hladinu zahradního jezírka. Přípravek po aplikaci postupně klesá a čistí vodu i dno. Po 1-2 hodinách působení odeberte pomocí síta z hladiny vyplavené usazeniny. V případě potřeby postup opakujte po 7-10 dnech. Přípravek používejte 3x ročně (jaro, léto, podzim) pro čištění jezírka. Doporučená dávka je 100 g přípravku na 1 m3 vody. V zimě lze přípravek využít pro zazimování jezírka, nebo pro dodání kyslíku pod led a zlepšení fitness ryb. Nikdy nepřekračujte doporučené dávkování.

Ilustrační foto


Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.