Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FIELDMANN FDD 1001G Designový plastový zahradní box 50001839
FIELDMANN FDD 1001G Designový plastový zahradní box 50001839

FIELDMANN FDD 1001G Designový plastový zahradní box 50001839

FIELDMANN FDD 1001G Designový plastový zahradní box 50001839 Designový plastový zahradní box Barva: béžová/zelená Vhodný na ukládání potahů, zahradního nábytku a nářadí Rozměry: 119 x 53,5 x 57 ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FIELDMANN
Kód / Model: 50001839

Popis

FIELDMANN FDD 1001G Designový plastový zahradní box 50001839

Designový plastový zahradní box
Barva: béžová/zelená
Vhodný na ukládání potahů, zahradního nábytku a nářadí
Rozměry: 119 x 53,5 x 57 cm

Designový plastový zahradní box v béžovo zelené barvě vhodný na ukládání potahů zahradního nábytku a nářadí. Lze jej použít v interiéru i exteriéru a je ideální pro použití v garáži, balkónu či terase. Výhodou plastového boxu je, že nekoroduje.

Plastové zahradní boxy a skříně
Plastové zahradní boxy a skříně na ukládání potahů k zahradnímu nábytku, zahradního nářadí nebo různých prostředků pro úklid. Zahradní boxy a skříně jsou vyrobeny z odolného plastu, jehož výhodou je, že nekoroduje a velmi dobře odolává povětrnostním vlivům. Z těchto důvodů je lze umístit v interiéru i exteriéru. Sestavit je lze bez použití jakéhokoliv nářadí, což je velkou předností, se kterou si hravě poradí každý.

O značce Fieldmann / Produkty vyráběné srdcem
Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Obchodní i techničtí specialisté zejména na základě svých zkušeností, které posbírali u renomovaných firem v oblasti zahradní a hobby techniky, vybírají ty nejlepší čínské výrobní závody, které produkují výrobky i dalších na trhu již etablovaných značek.

Snaha celého týmu značky Fieldmann je nabídnout zákazníkům produkty za příznivé ceny, produkty v kvalitním provedení splňující současné trendy a které maximálně ctí veškeré bezpečnostní a ergonomické parametry.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.