Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA EXPERT Rychlý zásyp na opravu travních porostů 3v1 5 l
FORESTINA EXPERT Rychlý zásyp na opravu travních porostů 3v1 5 l

FORESTINA EXPERT Rychlý zásyp na opravu travních porostů 3v1 5 l

Expert Rychlý zásyp 3v1 patří mezi revoluční výrobky na opravu travních ploch. Je vyroben z kvalitního kokosového substrátu, travního osiva vybraných druhů rychle klíčících trav a dvou typů hnoji... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 9665fo

Popis

Expert Rychlý zásyp 3v1 patří mezi revoluční výrobky na opravu travních ploch. Je vyroben z kvalitního kokosového substrátu, travního osiva vybraných druhů rychle klíčících trav a dvou typů hnojiv obsahující živiny jak v minerální, tak i organické formě. Kokosový substrát dobře zadržuje vodu a zároveň si udržuje optimální vzdušnost, což podporuje klíčení a vzcházení trav. Díky zvoleným hnojivům (kombinace minerální a organické formy živin) je dosaženo pozvolného uvolnování živin. Tímto je zajištěna jak potřebná výživa pro nově vzcházející travní porost, tak i výživa následná, která příznivě podporuje odnožování trav, což vede k vytvoření dobře zapojeného a hustého travního porostu. Složení substrátu zajištuje vytvoření ideálních podmínek pro rychlé klíčení a vzcházení travního osiva a tím je dosaženo rychlé obnovy chybějícího travního porostu.

Charakteristika:

Souprava na opravu poškozeného trávníku - balení obsahuje speciální substrát, travní osivo, organické a minerální hnojivo.

Složení:
kokosový substrát - dobře zadržuje vodu a podporuje klíčení trav
travní osivo
organické a minerální hnojivo

Přednosti Expertu Rychlý zásyp aneb Proč použít Expert Rychlý zásyp 3v1?
V trávníku se často objevují lysiny po zimě, nebo je trávník poškozen pohybem našich domácích mazlíčku. Proto řešíme, jak tento problém co nejrychleji vyřešit a trávník opravit. Na opravu těchto míst již nepotřebujeme nakupovat extra substráty, travní směsi nebo hnojiva, stačí použít pouze vhodný výrobek jako např. právě Expert Rychlý zásyp a jedním krokem poškozené místo snadno opravíme. Nový odolný trávník vyroste na poškozením místě za velmi krátkou dobu. Použití výrobků typu Expert Rychlý zásyp je velice jednoduché, zvládne to hravě každý.

Použití:
Nejprve poškozená místa v trávníku lehce prokypříme. Potom nasypeme cca 3 - 4 mm vrstvu RYCHLÉHO ZÁSYPu, což odpovídá dávce cca 2 l/m2. V případě, že je v trávníku vyhrabaná hlubší díra např. od psa, použijeme k vyplnění substrát vhodný pro trávníky a následně dosypeme RYCHLÝ ZÁSYP. Následně povrch lehce utužíme a začneme pozvolna zavlažovat, aby nedošlo k odplavení semen trav. Opravené místo udržujeme vlhké, dokud tráva nevyroste. První sečení trávníku na opraveném místě provádíme při výšce 8 až 10 cm, s ohledem na hustotu porostu. Poškozené místo je do 3 týdnů opraveno v závislosti na klimatických podmínkách. Po vzklíčení semen trav pečujeme o celý trávník standardním způsobem (hnojení, sekání, zálivka atd.).

Dávkování:
> 2 l na 1 m2
Balení 5 l vystačí cca na 2,5 m2 poškozeného trávníku.

Vhodné použití:
Vyšlapaná místa v trávníku - lysiny.
Vypálená tráva.
V trávníku poškozeným hrou dětí.
V trávníku poškozeným pohybem domácích mazlíčku.
V trávníku napadeným plísní sněžnou.
V trávníku po vyhrabání mechů.

Aplikační poznámky:
Opravené místo udržujeme vlhké, dokud tráva nevyroste.
Pokud je barva opraveného místa v trávníku světle hnědá, je třeba místo zalít.

Hlavní termíny pro aplikaci rychlého zásypu:
duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím substrátu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.