Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Zahradnický substrát 40 l
FORESTINA Zahradnický substrát 40 l

FORESTINA Zahradnický substrát 40 l

Zahradnický substrát je vyroben ze směsi vytříděné světlé a černé vrchovištní rašeliny s přídavkem minerálního hnojiva NPK a kompostu. Vzhledem ke svému jedinečnému složení udržuje kyprost a vzdu... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 11290080

Popis

Zahradnický substrát je vyroben ze směsi vytříděné světlé a černé vrchovištní rašeliny s přídavkem minerálního hnojiva NPK a kompostu. Vzhledem ke svému jedinečnému složení udržuje kyprost a vzdušnost půd a zaručuje tak dobrý růst, bohatou tvorbu kořenů a květů u všech druhů rostlin. Zadržováním slunečních paprsků umožňuje lepší využití tepla pro růst rostlin, urychluje jejich zakořeňování a přispívá k zadržování vláhy.

Použití:
Zahradnický substrát se používá pro sázení květin a zeleniny, výsadbu okrasných i ovocných keřů, stromů v zahradě, jakož i při sázení květin do nádob. Pro zlepšení struktury půdy můžeme substrát zapravit do půdy nebo promíchat se zeminou v poměru 1:1. Při výsadbě do nádob zakryjeme odtokové otvory kamennými střepy. Na dno nádoby nasypeme trochu substrátu, zasadíme rostlinu a přidáme další část substrátu. Lehce jej přitlačíme ke kořenovému balu a nakonec doplníme tak, aby vrchní vrstva zůstala kyprá. Při výsadbě na záhony přidáme substrát na požadovanou výšku, nebo odebereme vyčeranou půdu a nahradíme ji substrátem. Po výsadbě rostliny zalijeme. Po 6 týdnech ( po vyčerpání zásoby hnojiva v substrátu ) začneme s pravidelným přihnojováním. Není vhodný pro kyselomilné rostliny a dále pro množení rostlin a pro rostliny citlivé na vyšší obsah živin.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.