Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Biool koncentrát proti škůdcům 200ml 25200001
FORESTINA Biool koncentrát proti škůdcům 200ml 25200001

FORESTINA Biool koncentrát proti škůdcům 200ml 25200001

FORESTINA Zdravá zahrada - Biool koncentrát proti škůdcům 200ml 25200001 Popis produktu: Ničí téměř všechny škůdce, které zasáhnete a smáčíte (mšice, molice, puklice, svilušky, třásněnky, malé h... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 25200001

Popis

FORESTINA Zdravá zahrada - Biool koncentrát proti škůdcům 200ml 25200001

Popis produktu:
Ničí téměř všechny škůdce, které zasáhnete a smáčíte (mšice, molice, puklice, svilušky, třásněnky, malé housenky, aj.). Neškodí většině užitečného hmyzu a včelám!

Nejedovatý, insekticidní postřikový prostředek pouze z přírodních potravinářských surovin ve formě emulgovatelného koncentrátu proti škůdcům kulturních plodin.

Prostředek působí kontaktně (dotykově), při aplikaci je nutné rostliny ošetřit velkým množstvím postřikové kapaliny cca 1,5litrů na 10 m2 (tj. do počátku skanutí 800 až 1500 l/ha). Nezbytné je škůdce zasáhnout postřikem a smáčet jej! Působí na pohyblivá stádia škůdců, larvy i vajíčka hmyzu a některých roztočů. Účinek přípravku je patrný za několik hodin (mšice, molice) až několik dní (puklice) - škůdce zahyne a přidotyku odpadne. Přípravek má dobré vedlejší účinky proti houbovým chorobám ze skupiny padlí.

Návod k použití a dávkování

ŠkůdceKoncentrace
Molice,třásněnky,smutnice2%
Mšice,křískové,roztoči,mery2-3%
Puklice,housenky,píďalky,larvy a vajíčka brouků,např. mandelinky2-4%
Ostatní škůdci3-4%
Přezimující škůdci ve stádiu naléva (jarní postřik) jících se pupenů až zeleného poupěte3-5%

Výjimečně při velkém výskytu škůdců lze dávky zvýšit až o 50%. Postřik opakujeme dle potřeby za 5 až 14 dní. Maximálně 2x během 20 dní. Přípravek použijeme, kdykoli zjistíme napadení škůdcem, nejlépe na začátku výskytu.

Důležité!
Přípravek musí nutně škůdce smáčet. Proto přidáváme tenzidy (smáčedla), např. Citowett, Agral 90, Velvet, mazlavé mýdlo, vyhovují i běžné prostředky na mytí nádobí v množství 0,01 až 0,1% dle charakteru plodiny a škůdce, tj. 1 až 10 ml na 10 litrů postřiku (Pozor! na 1 litr postřiku vystačí jen několik kapek smáčedla). Tzv. "mastní" škůdci (postřik z nich stéká, např. některé druhy mšic aj.) vyžadují vyšší dávku smáčedla.

Pozor!
Rostliny ošetřujeme v podvečer či za oblačného počasí. Nikdy ne za slunečního svitu!

Příprava postřikové kapaliny:
Před použitím koncentrát důkladně protřepeme. Odměřené množství vlijeme do postřikovače s vodou a pečlivě promícháme. Namíchaný postřik spotřebujte do 24 hodin. Po použití postřikovač vypláchněte!!!
Plody ošetřených rostlin lze po omytí druhý den bez obav konzumovat!
Ochranná lhůta: 0 dní.

Přípravek je složen výhradně z potravinářských surovin.
Biool je neškodný pro člověka, domácí zvířata, včely, slunéčka a převážnou většinu užitečného hmyzu. Biologicky se rychle a beze zbytku rozkládá. Nezanechává v půdě ani na rostlinách škodlivá rezidua! V řadě případů je postřik co do účinnosti srovnatelný s chemickými postřiky!

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.