Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hansgrohe FOCUS E2 Páková sprchová baterie pod omítku, chrom 31967000
Hansgrohe FOCUS E2 Páková sprchová baterie pod omítku, chrom 31967000 Hansgrohe FOCUS E2 Páková sprchová baterie pod omítku, chrom 31967000

Hansgrohe FOCUS E2 Páková sprchová baterie pod omítku, chrom 31967000

Hansgrohe FOCUS E2 Páková sprchová baterie pod omítku, chrom 31967000 - vrchní sada obsahuje: rukojeť, objímku, rozetu, funkční blok - upevnění páky Boltic - individuálně nastavitelné omezení te... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HANSGROHE
Kód / Model: 31967000

Popis

Hansgrohe FOCUS E2 Páková sprchová baterie pod omítku, chrom 31967000

- vrchní sada obsahuje: rukojeť, objímku, rozetu, funkční blok
- upevnění páky Boltic
- individuálně nastavitelné omezení teploty
k tomu nutné:
- základní těleso

Baterie FOCUS značky HANSGROHE nabízejí vysokou úroveň komfortu pro každodenní používání: otočný výtok baterie FOCUS 240 dává uživateli u umyvadla velkou volnost a baterie FOCUS 190 nabízí výraznou flexibilitu pro běžné užívání. Rozjasněte koupelnu pro hosty pomocí nenápadných modelů, jako je FOCUS 70. Baterie FOCUS jsou elegantní a harmonicky splynou s jakýmkoli prostředím. Značka HANSGROHE Vám v koupelně vytvoří prostor.
Výška? Design? Funkce? Značka HANSGROHE uspokojí i ty nejrozporuplnější požadavky a vždy má po ruce pohotové řešení.
Zóna ComfortZone znamená: spoustu místa na umyvadle. Dosáhneme ho pomocí výšky baterie, tj. prostoru mezi výtokem a umyvadlem. A naši zákazníci si ho mohou nastavit přesně na míru, aby odpovídal jejich osobním požadavkům. Prohlédněte si nový sortiment baterií Metris, Talis a FOCUS a jeho osvěžující praktické modely. Linie FOCUS nese produkty ve dvou stylových provedeních zn. HANSGROHE: E2 (elegance, ladnost) a S (styl, minimalismus).

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.