Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS SWING Set 12-15-18-22 jednoruční ohýbačka 153025
REMS SWING Set 12-15-18-22 jednoruční ohýbačka 153025 REMS SWING Set 12-15-18-22 jednoruční ohýbačka 153025

REMS SWING Set 12-15-18-22 jednoruční ohýbačka 153025

REMS SWING Set 12-15-18-22 jednoruční ohýbačka 153025 Sada: 12 - 15 - 18 - 22 měděné trubky aj. REMS Swing – ohýbejte trubky tam, kde budou polo- ženy. Univerzální použitelná na různé trubky. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 153025

Popis

REMS SWING Set 12-15-18-22 jednoruční ohýbačka 153025

Sada: 12 - 15 - 18 - 22
měděné trubky aj.

REMS Swing – ohýbejte trubky tam, kde budou polo-
ženy. Univerzální použitelná na různé trubky.
Rychlá práce díky rychlopřestavení vpřed i vzad.
Osvědčený, spolehlivý ráčnový dopředný pohyb.
Ideální na oplášt’ované trubky.

Univerzální použití
Při instalování sanity, topení, klimatizací, chlazení a hydrauliky. I pro tenkostěnné topné trubky a trubky podlahového topení z mědi podle DIN EN 1057 a trubky systémů s lisovanými tvarovkami.

Přednost v úspoře nákladů
Díky úspoře tvarovek je ohýbačka již po několika málo ohybech amortizována. Nemáte žádné náklady na tvarovky, skladování, pořizování. Šetříte pájená místa, lisované spoje, pracovní čas. Zvýšená bezpečnost díky menšímu počtu spojení trubek.

Konstrukce
Díky úspoře tvarovek je ohýbačka již po několika málo ohybech amortizována. Nemáte žádné náklady na tvarovky, skladování, pořizování. Šetříte pájená místa, lisované spoje, pracovní čas. Zvýšená bezpečnost díky menšímu počtu spojení trubek.

Ohýbací segmenty a smýkadla
Z vysoce pevného, vysoce kluzného polyamidu zpevněného skelným vláknem. Ohýbací segmenty viz tabulka vpravo.

Pohon
Jen 1 stabilní pohon s osvědčeným ráčnovým dopředným pohybem pro
celou pracovní oblast do průměr 32 mm. 1 univerzální unášeč smýkadel, otočný podle velikosti trubky, která má být ohýbána, se smýkadly do průměr 26 mm, 7/8”. 1 unášeč smýkadel se smýkadly pro průměr 32 mm. Zařízení na reverzní ohýbání do průměr 22 mm, 7/8”.

REMS – na špičce technického pokroku.
Vývoj není nikdy ukončen. Od svého založení v roce 1909 vyvíjí REMS výrobky pro opracování trubek, zejména pro instalatéry a topenáře. Nejdříve ruční nářadí, poté následovaly stroje a elektronářadí. Požadavek zakladatele firmy pana Christiana Fölla “REMS musí být lepší” byla stále měřítkem veškerého jednání. Dnes je REMS jedním z předních výrobců strojů a nářadí pro opracování trubek. Vývojoví inženýři REMS mají přesvědčivé, správný směr ukazující nápady, které usnadňují všední den instalatérů-profesionálů. Zohledňují všechny zásadní požadavky a využívají rozsáhlé praktické zkušenosti. Experti ze všech oborů podnikání se starají o to, aby každá možnost vylepšení byla zahrnuta do nového vývoje. Takto vznikají perfektní nástroje a nářadí pro tvrdé nasazení na staveništi. Výrobky REMS jsou na základě své pokrokové inovativní techniky a díky vysoké úrovni kvality používány na celém světě a vysoce ceněny. Z toho profituje obchodník i uživatel. Firmě REMS se prostřednictvím inovativních výrobků neustále daří držet na vrcholu technického pokroku. To podtrhuje mnoho tuzemských a zahraničních patentů.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.