Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO KROMA skříňka vysoká s prádelním košem 35x140x30cm, pravá, bílá/mali wenge KR221R
SAPHO KROMA skříňka vysoká s prádelním košem 35x140x30cm, pravá, bílá/mali wenge KR221R SAPHO KROMA skříňka vysoká s prádelním košem 35x140x30cm, pravá, bílá/mali wenge KR221R SAPHO KROMA skříňka vysoká s prádelním košem 35x140x30cm, pravá, bílá/mali wenge KR221R

SAPHO KROMA skříňka vysoká s prádelním košem 35x140x30cm, pravá, bílá/mali wenge KR221R

KROMA Závěsná skříňka vysoká s prádelním košem 2x dvířka 35x140x30cm Provedení: pravé Barva: bílá/mali wenge Materiál korpus: MDF, lamino Materiál přední plochy: MDF Bezúchytkový systém "PUSH" - ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: KR221R

Popis

KROMA Závěsná skříňka vysoká s prádelním košem 2x dvířka 35x140x30cm
Provedení: pravé
Barva: bílá/mali wenge
Materiál korpus: MDF, lamino
Materiál přední plochy: MDF
Bezúchytkový systém "PUSH"
- 1x dvířka v horní části
- uvnitř 2 výškově nastavitelné police
- v dolní části výklopný koš na prádlo


Rozhodli jsme se vytvořit opravdu čisté linie. Toto se bezesporu podařilo u nové série nábytku KROMA. Odstranili jsme všechny rušivé výstupky, minimalizovali velikost štěrbin mezi zásuvkami. Tím nejdůležitějším rozhodnutím při tvorbě extra čistých linií bylo opuštění tradičního madla ve prospěch moderního bezúchytového systému "PUSH". Při otevírání zásuvek či skříněk stačí pouze zatlačit na čelní plochu a zásuvka se sama otevře. Horní zásuvka je doplněna velice praktickým vnitřním organizérem.
Umyvadlové skříňky o šířkách 70cm, 80cm, 90cm a 120cm jsou doplněny tenkým umyvadlem z litého mramoru. U šíře 90cm je i navíc na výběr ze dvou typů umyvadel. Umyvadlo lze také vyměnit za Rockstone desku a vybrat ze široké nabídky umyvadel na postavení.
Barevná kombinace je opět odlišná od dosavadní produkce. Bíle lakované boky výborně korespondují s barvou umyvadla a jsou doplněny čelní plochou barvy „mali wenge, nebo „dub stříbrný. Široká nabídka doplňkových skříněk k této sérii Vám umožní využít interiér koupelny bezezbytku!

Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu, připraven k okamžité instalaci

Instalujte nábytek na rovnou stěnu. Při zkroucení korpusu skříňky, může dojít
k poruše funkce dovíracích mechanismů.
Nevystavujte nábytek trvalé vlhkosti a styku s vodou. Po použití koupelnu řádně
odvětrejte. Protí případnému zatékání do skříňky použijte silikonový tmel.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.