Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzační kotel 7700001498
JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzační kotel 7700001498 JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzační kotel 7700001498

JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzační kotel 7700001498

Energetický účinnost: A Odtah spalin: turbo Tepelný výkon: 10,1-40,1 kw Expanzní nádoba: není součástí Normovaný stupeň využití: 109 % Třída NOx: 5 Elektrické krytí [IP]: X4D Rozměry v/š/h: 850/4... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7700001498

Popis

Energetický účinnost: A
Odtah spalin: turbo
Tepelný výkon: 10,1-40,1 kw
Expanzní nádoba: není součástí
Normovaný stupeň využití: 109 %
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry v/š/h: 850/440/350 mm

V ceně kotle je zahrnuta připojovací lišta č. 869

Odvod spalin je povinně volitelné příslušenství.

Kotel není vybaven oběhovým čerpadlem (nutno doplnit příslušenství č. 1680), expanzní nádobou a trojcestným ventilem

Výhody na první pohled
- energeticky úsporný kotel s vysokým normovaným stupněm využití až 109 %
- patentovaný algoritmus SolarInside pro optimální využívání solární energie
- elektronicky řízené čerpadlo s nízkou spotřebou elektrické energie
- šetrný k životnímu prostředí obzvláště nízkými emisemi
- tichý provoz kolem 34 dB(A) zajišťuje speciální izolace
- jednoduchá obsluha kotle díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III a textovému displej vestavěné regulace
- kompatibilní se solárním systémem
- na nestandardní provozní stavy kotle upozorní zvukový signál

Regulovatelný komfort je úsporný komfort
CerapurComfort je skutečným mistrem v úspoře energie: kondenzační technika umožňuje maximální využití tepla z dodávaného paliva, a tak omezuje spotřebu plynu na minimum. Díky elektronicky řízenému čerpadlu má CerapurComfort také co říci k tématu úspory elektrické energie. Neregulovatelná oběhová čerpadla pracují vždy na celý výkon, ačkoli to přes část topné sezóny není vůbec nutné. Přitom zbytečně potřebovávají energii: na jejich účet jde téměř 10 % celkové spotřeby elektrické energie domácnosti. Elektronicky řízené čerpadlo automaticky rozpozná, jaké množství tepla je zapotřebí, výkon čerpadla se přizpůsobí skutečné potřebě, a tím dodatečně šetří energii. Kondenzační kotle CerapurComfort udělají s plýtváním konec!

Předpověď: slunečno a teplo
CerapurComfort obsahuje elektronickou řídicí jednotku Bosch Heatronic® III, která komunikuje se solárním řídicím modulem Junkers. Lze tak dodatečně využívat sluneční záření k získávání energie. Úspora je značná: se solárním systémem Junkers můžete ušetřit až 60 % energie na přípravu teplé vody a až 30 % energie na vytápění.

CerapurComfort - již jméno prozrazuje, co umí nejlépe: zvýšení komfortu s úsporou energie. Nabízí maximální komfort vytápění a přípravy teplé vody, jednoduchou obsluhu, hospodárnost a šetrnost k životnímu prostředí. Zvláštní výhody: elektronicky řízené čerpadlo s mimořádně nízkou spotřebou energie a dodatečná zvuková izolace zajišťuje velmi tichý provoz.

Varianta pouze pro vytápění je obzvlášť vhodná, pokud máte ohřev teplé vody řešený jiným způsobem (např. elektrickým zásobníkem) a z jakéhokoliv důvodu není třeba předělávat celý systém.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.